IVAN GRANGÉ GUANYA EL PREMI TDR SOBRE LA RIBERA D’EBRE – CERE

L’alumne de 2n de batxillerat de l’institut Julio Antonio, Ivan Grangé Reina, ha estat  el guanyador de  l’XI edició del Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre convocat pel CERE.
Ho ha fet amb el treball Els primers passos del franquisme a Móra d’Ebre. Administració, economia i societat, tutoritzat pel professor Manolo Bobes.
L’enhorabona!!! 

Donada la situació actual provocada per la Covid-19, aquest any la junta del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre s’ha vist obligada a suspendre l’acte de lliurament del Premi Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre, que estava previst a meitats d’abril a Flix. Degut a la incertesa de poder celebrar aquest acte a curt termini, i també per no interferir en el calendari de final de curs de l’alumnat, el jurat de l’onzè Premi Treball de Recerca s’ha reunit de manera telemàtica per escollir el guanyador del certamen a partir dels criteris definits a les bases i prescindint, de manera extraordinària, de la defensa oral del treball que s’havia incorporat en les últimes edicions.

Després de les corresponents deliberacions del jurat, integrat per Joana Vernet, Jaume Masip i Lucrècia Bladé,els resultats han estat els següents:

  • Guanyador: Ivan Grangé Reina, de l’Institut Julio Antonio, amb el treball Els primers passos del franquisme a Móra d’Ebre. Administració, economia i societat.
  • Finalistes: Pol Bladé Puig, de l’Institut de Flix, amb el treball 40 anys d’eleccions municipals democràtiques a Riba-roja d’Ebre i Blanca Morales Ribes, també de l’Institut de Flix, amb el treball Ascó, oficis d’un altre temps.

El primer premi d’aquest certamen consisteix en una beca de 250 euros concedida pel CERE, i una beca de 50 euros per a cadascun dels dos finalistes. A més, tots tres gaudiran d’una subscripció gratuïta com a socis del CERE durant dos anys.

Els tres treballs es podran consultar a l’apartat de “Publicacions”de la pàgina web de l’entitat  (http://www.riberadebre.org/publicacions/)   i, si es considera oportú, també se’n publicarà un article a la revista científica Miscel·lània que el Centre d’Estudis edita anualment.

El Concurs de treballs de recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre és un iniciativa del CERE per tal de divulgar treballs de recerca redactats per al crèdit de síntesi de Batxillerat i que tractin algun tema relacionat amb la Ribera d’Ebre. Compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Direcció General de Joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>