Cursos alemany EOI Cornellà

L’EOI de Cornellà imparteix cursos oficials d’alemany en format semestral. Així, doncs, tothom qui vulgui estudiar alemany pot començar o reprendre els seus estudis d’alemany ara al febrer.

L’edat mínima per estudiar a les EOI és la següent:

  • per a la primera llengua que s’estudia a l’ESO (anglès majoritàriament), haver complert els 16 anys (o fer-los l’any natural en què s’efectua la matrícula)
  • per a una llengua diferent de la cursada com a primera llengua estrangera a l’ESO (és a dir l’alemany, per exemple), haver complert els 14 anys (o fer-los l’any en què s’efectua la matrícula).

Els períodes de preinscripció als cursos oficials d’alemany són:

  • Preinscripció a 1r A, 1r B, 2n A, 2n B, 3r A, 3r B (nivells A1, A2 i B1 del Marc Europeu): 22 i el 24 de gener
  • Test de nivell:es comunicarà a les persones admeses a la preinscripció
  • Aplicatiu de preinscripció: eoicornella.cat

D’altra banda, també obren la preinscripció per als cursos especials d’anglès que s’inicien al febrer i incorporació a meitat de curs dels cursos que van començar a l’octubre. La preinscripció és oberta a partir del 8 degener i l’aplicatiu és també al web www.eoicornella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>