FINAL TALENT SANT BOI – 29 d’abril a les 17:30 a Can Massallera

Dilluns 29 d’abril a les 17:30 a Can Massallera és la final de Sant Boi Talent, aprenent a les aules, un projecte per promoure la cultura emprenedora i fer emergir el potencial creatiu i el talent jove a la ciutat, en el que han participat els alumnes d’Emprenedoria de 4t ESO i els de 1r Batxillerat d’Empresa.

Els equips del nostre institut que presentaran els seus treballs a la final son:

  • FIAM: Fabian Burbano i Miguel Lozano
  • Frutys: Sara Moreno i Yaíza Cortés
  • Kormart: David Cortés i Xavier Martínez

Un jurat professional s’encarregarà de seleccionar els tres equips guanyadors d’aquesta primera edició del Sant Boi Talent 2019.

El prime premi és un viatge de 5 dies a Sillicon Valley (San Francisco), per visitar les empreses méss representatives de sectors innovadors com Google, Ebay o la Universitat de Standford. El segon segundo és un tour emprenedor per Brusel·les. I el tercer premi, el Barcelona Enterpreneur Day, és un dia de visita als principals punts del ecosistema empresarial i emprenedor de Barcelona com ESA, Imagin Café, Wayra o el Pier1.

Esperem que amb el seu talent els nostres representatnts guanyin un dels premis d’aquesta iniciativa.  Us esperem allà a tots per animar-los!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>