COMUNICAT DE TANCAMENT DEL CENTRE

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.
Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.
També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus
El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.
Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

La Direcció

6 comentaris

  1. admin Autor de l'article

   De moment el calendari segueix segons estava previst. Restem a l’espera de les properes instruccions del Departament d?Educació.

 1. Lola Jiménez

  A casa anem una mica perduts amb el tema de realització de tasques.
  El meu fill em diu que els hi ha d’arribar feina però de moment no ha arribat res ni pel moodle ni pel mail.
  Estem fent el que bonament podem.
  Moltes gràcies!

  1. admin Autor de l'article

   Tot el professorat anem enviant feina a l’alumnat de la manera que anem podent (moodle, drive, correu electronic, …). Aquesta també és una situació nova per a tots nosaltres. Demanem paciència i,amb la bona voluntat de tots, anirem fent. El més important és que no es perdi el fil dels estudis.

  2. Vanessa Gilabert

   Bon dia Loli,
   Els professors de manera regular envien tasques per als alumnes a través de totes les plataformes (Moodel, correu, google classroom,…) des de la primera setmana de confinament.
   Si per qualsevol motiu el teu fill no reb les tasques que es posi en contacte amb el seu tutor o tutora per tal d’intentar solucionar-ho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>