FICTION EXPRESS: Plataforma de lectura en anglès

Benvolgudes famílies,

En cursos anteriors el departament de llengües estrangeres deixava en préstec els llibres de lectura a tot l’alumnat del centre, però aquest curs, en la situació d’emergència sanitària en què ens trobem, no podem deixar els llibres ni fer que l’alumnat els comparteixi.

Per aquest motiu hem decidit fer servir una plataforma de lectura online, que utilitzarem al llarg de tot el curs. La plataforma es diu Fiction Express i cal que les famílies feu la inscripció i el pagament directament al web www.fictionexpress.com/pagos/itaca. El preu de la llicència és de 25 € per tot el curs.

Un cop accediu a aquesta pàgina web, heu d’omplir totes les dades, clicar Acepto las Politicas de privacidad i COMPRAR LICENCIA abans de fer el pagament. Des de l’institut donarem els usuaris i les contrasenyes als vostres fills i filles per tal que puguin accedir al web.

El pagament s’hauria de fer abans del 2 d’octubre de 2020.

Si teniu cap dubte us podeu posar en contacte amb Cristina Ceide (mceide@xtec.cat).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>