SHARING TO LEARN

Avui hem començat el Sharing to Learn amb 10 alumnes de 4t d’ESO que participaran en aquest projecte al llarg de tot el curs 2019-20.

Aquesta experiència servei en llengua anglesa és un projecte que es porta a terme a tot el Baix Llobregat i que consisteix en què el nostre alumnat participant assistirà un cop per setmana a una de les escoles de primària del barri, Can Massallera o Parellada, i col·laborarà amb el professorat especialista d’anglès per a desenvolupar la competència oral en aquesta llengua.

L’objectiu principal del projecte és afavorir l’intercanvi entre alumnat de diferents etapes educatives i donar suport a la millora de l’expressió oral en llengua anglesa, per tal de facilitar l’accés a entorns plurilingües i pluriculturals a l’alumnat participant.

A més, un altre objectiu vinculat al projecte és implementar metodologies d’aprenentatge-servei que permetin apropar l’alumnat de secundària a valors propis de la vida en societat i afavorir actituds de compromís, respecte, responsabilitat i autonomia personal que ajudin a construir un entorn més humà. Per això, hem vinculat aquest projecte al Servei Comunitari que portaran a terme aquest curs tots els alumnes de 4t d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>