PORTES OBERTES 2020-2021

Aquest any degut a la situació que estem vivint no podem rebre a les famílies i alumnes com ens agradaria. Malgrat tot volem compartir amb vosaltres un bocinet del nostre institut.

Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu: portesobertes@institutitaca.cat

NOTÍCIES IMPORTANTS (NOVETATS)

1. PREINSCRIPCIÓ ESO CURS 2021-2022

2. Noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid​-19

Les classes de 1r i 2n de Batxillerat continuen sent 20% telemàtiques i 80% presencials, en dies alterns, fins a nou avís.  A partir del dilluns dia 8 de febrer els batxillerats (1r i 2n), modificaran el model híbrid de presencialitat al centre. 

Us agraïm sincerament la vostra col·laboració i  implicació.


Sant Boi Talent 2021

El passat 12 de febrer va tenir lloc la presentació del Sant Boi Talent 2021 al nostre centre coincidint amb el Carnestoltes tal i com podeu veure a la foto. I comentar que, juntament amb l’Equip del Sant Boi Talent, vam comptar amb l’assistència, com a mentor, del senyor Ros de Renault. Només afegir que els nostres alumnes ja han presentat la seva idea de negoci. Ara només cal esperar… Sort, molta sort!

TREBALLS RECERCA

El passat 20 de gener els alumnes de 2n de Batxillerat van fer la presentació i defensa dels seus treballs de recerca.

Enguany han estat unes presentacions diferents per les circumstàncies que ens ha tocat viure. Els alumnes no han gaudit del suport de companys i familiars a l’hora de fer les seves exposicions com es feia fins ara. Per tal de fer difusió de tota la feina que han fet els nostres alumnes, us deixem un petit tastet…

 

Si els voleu veure tots…

FOTOS                                  VIDEOS