GREEN PYRENEES “SLOW TOURISM”_OT Pallars Sobirà

Hui ha tingut lloc la Conferència Final del projecte Green Pyrenees Slow Tourism. 

Els alumnes de 1er i 2n curs del CFGS de Guia, Informació i Assistència Turístiques han assistit a la cerimònia de cloenda s’ha celebrat a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort, on, a més a més tenim una de les alumnes de segon curs de “Turisme” que està realitzant les FCT (*pràctiques) i ha participat en les invitacions que s’han enviat d’aquest acte en català, francès i castellà.

La jornada ha estat animada per Montanyanes i presidida pel Sr. Carlos Isus, president del Consell Comarcal del pallars Sobirà; el Sr. Josep Maria Mullol, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà; el Sr. Jean-Pierre Fourlon, president del Syndicat Mixte du Train Touristique du Pays Cathare et du Fenouillèdes (FRA); i el Sr. Gérard Moliner, el vicepresident de la Communauté de Communes Pyrénées Vallées des Gaves (FRA).

Aquest projecte dona solució a les qüestions que es plantegen en relació amb les noves tendències de consum d’oci i turisme, basats en l’emergència climàtica i la sostenibilitat, temes de plena actualitat.

En aquest sentit, tant l’ECOMOBILITAT, com el desenvolupament de productes sostenibles són element de competitivitat i posicionament de les destinacions i de les empreses.

Nous conceptes com “THE GRETA EFFECT” i “FLYING SHAME” estan irrompent amb molta força i cada vegada més hi som més conscients.

Enhorabona als organitzadors tant del projecte com d’aquestes jornades tan interessants!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>