Trobada esportiva intercentres de secundària a Sort

Per tercer any consecutiu, el passat 14 de desembre es va realitzar la trobada esportiva en suport a la Marató de TV3, entre el Ses Morelló d’Esterri d’Àneu i l’institut Hug Roger, al poliesportiu i camp de futbol de Sort.

La jornada s’ha organitzat dins del programa de PCEE, en col·laboració amb el Consell Esportiu i l’ajuntament de Sort, i va constar de 5 esports alternatius: pitxi, ultimate, futvolei, colpball i vòleibol (aquest últim, l’únic esport convencional). També cal fer menció especial de la demostració de rítmica, per part del grup que durant l’any realitza aquesta activitat, de forma continuada.

Agraïments a tots aquells que ho han fet possible.

Informa: Marta Font

Pràctica de química sobre tècniques de separació

Els alumnes de 3r ESO, 4t ESO i 1r de Batxillerat han realitzat una pràctica sobre tècniques de separació de substàncies. La professora en pràctiques Natàlia Castella va preparar un seguit d’experiments, a partir dels quals es van poder observar:

  • Els diversos pigments presents als espinacs (clorofil·la A, B, carotens, xantofil·les)
  • Les diverses tintes que es combinen en els retoladors (per exemple, vam separar el blau i el groc d’un retolador verd)
  • La nata de la resta de la llet
  • La cristal·lització de sulfat de coure
  • La destil·lació de vi de Batea

Photocall a la Fira de Tardor

Aquest passat cap de setmana, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials en l’àmbit Turístic, han preparat un photocall per donar a conèixer alguns recursos turístics de la comarca i de pas, tenir la oportunitat d’explicar tots els cursos i cicles que… Llegeix més»