PREINSCRIPCIÓ curs 2021-22

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021
  • ​Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional: de l’11 al 17 de maig de 2021
  • Cicles de grau superior de formació professional: del 25 al 31 de maig​ de 2021
https://sites.google.com/xtec.cat/inshugrogeriii/inici

Voleu venir a veure’ns?

Els dies 10 i 11 de març organitzem Jornades de Portes Obertes presencials per a les famílies dels nous estudiants d’ESO i les de 1r d’ESO del curs 2020-21. Podreu venir a la tarda, en grups d’un màxim de 10 persones per torn. Sol·liciteu AQUÍ cita prèvia.

Molt aviat us informarem també de les portes obertes per al Batxillerat i els Cicles Formatius.

Us hi esperem!
Curs Guarda de refugis i albergs de muntanya: preinscripció

Certificat de professionalitat de nivell 2 + INFO

Segona xerrada del cicle Parlem de turisme

Aquest matí hem fet la segona xerrada del cicle “Parlem de turisme” organitzat des del CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques en l’àmbit ambiental, a càrrec de Mireia Font, explicant-nos la seva experiència com a dona incansable i emprenedora a  “Casa Leonardo: buscant la sostenibilitat ambiental, econòmica i social”

Contents de la participació de persones vinculades al turisme que hi han assistit i a tots els alumnes que no hi han faltat!

Ja podeu veure la xerrada que hem penjat a: https://sites.google.com/xtec.cat/parlemdeturisme i us esperem el proper dijous 18 de març, que parlarem sobre el turisme ornitològic.

Xerrada d’Ecoturisme com a proposta per als territoris de muntanya

Aquest matí hem fet la primera de les xerrades del cicle “Parlem de turisme” organitzat des del CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques en l’àmbit ambiental, a càrrec d’en Xavi Basora: “Ecoturisme: una oportunitat per a territoris de muntanya basada en la natura i la sostenibilitat”

Agraïm moltíssim a les prop de quaranta persones que hi han assistit i per aquells que no hi hagueu pogut ser, us adjuntem l’enllaç per a poder-la visualitzar: https://sites.google.com/xtec.cat/parlemdeturisme/informaci%C3%B3-de-les-xerrades/dijous-25-de-febrer 

Us esperem a la següent xerrada de dimarts vinent amb la Mireia Font de Casa Leonardo per explicar-nos diferents iniciatives de sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

Els dijous, parlem de turisme

Us presentem el cicle de xerrades virtuals obertes a tothom, per a considerar un turisme sostenible i de futur en els territoris de muntanya, organitzat des del CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques en l’àmbit ambiental. Ens esperen uns dijous ben interessants amb xerrades d’ecoturisme, turisme ornitològic, els bons usos dels estanys d’alta muntanya o propostes locals sostenibles

Al següent enllaç hi trobareu l’informació específica i els enllaços per connectar-vos: https://sites.google.com/xtec.cat/parlemdeturisme/inici

 

Dia de la pau i la no violència

Joana Raspall – Podries
Si haguessis nascut
en una altra terra,
podries ser blanc,
podries ser negre…
Un altre país
fóra casa teva,
i diries “sí”
en un altra llengua.
T’hauries criat
d’una altra manera
més bona, potser;
potser, més dolenta.
Tindries més sort
o potser més pega…
Tindries amics
i jocs d’una altra mena;
duries vestits
de sac o… Llegeix més»

Xerrada sensacional de dret i polítiques turístiques

Aquest mati hem pogut gaudir de l’experiència i les interessants explicacions del Dr Oscar Casanovas del CETT (Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy) adscrit a la Universitat de Barcelona, des del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències turístiques en… Llegeix més»

Xerrada virtual sobre Dret i Política Turística

Des del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques en l’àmbit ambiental, s’ha organitzat aquesta xerrada a càrrec del Dr. Oscar Casanovas, a qui agraïm d’avançada la seva disposició.

La xerrada és oberta a tothom que hi estigui interessat, de forma virtual i gratuïta.

Podeu connectar-vos el dijous 21 de gener a les 9.45h en el següent enllaç: meet.google.com/kwz-kuqt-wic

Els estils artístics (EVP 1 ESO)

Dins de la matèria de Visual i Plàstica, els alumnes de 1r d’ESO van conèixer els estils artístics: des de el Romanticisme fins al Pop Art. A partir d’aquí van triar un quadre d’aquestes èpoques i van intentar fer una còpia exacte. El resultat ha estat molt interessant. A veure que us sembla!

Informa: Alícia Romeu

Projecte Nadal (tecnologia 1 ESO)

Durant el primer trimestre els alumnes de 1r d’ESO, a la matèria de tecnologia, van fer un projecte anomenat «projecte Nadal», que es va basar en construir objectes per decorar la entrada de l’institut. Aquí podeu veure el resultats. Desitgem que us agradi!

Informa: Alícia Romeu