Tots els bolets són bons?

Aquesta és la pregunta que ens hem fet avui a la sortida de Fongs i Líquens del Bosc de Virós amb els alumnes del CFGS de turisme en l’àmbit ambiental. La sortida s’ha fet gràcies al servei d’educació ambiental del Parc Natural de l’Alt Pirineu que proporciona activitats interessants com aquesta amb què en Francesc ens ha obert al món de les espores i els micelis. Durant el mati hem après les principals característiques dels fongs i líquens, hem vist com identificar els principals grups dels bolets i a identificar-ne algunes espècies ben interessants.

Les sortides amb aquest cicle continuen sent realment interessants, perquè tothom pot aportar experiència i coneixement, preguntes i inquietuds…. emmarcat en un paisatge tant ric i amb una història tant espectacular com el del Bosc de Virós. La propera sortida, ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>