Francès: viatge a Toulouse 3r i 4t d’eso

Vint-i-cinc alumnes de 3r i 4t d’eso i dues professores hem fet un recorregut per diferents ciutats del sud de França. El primer dia, vam veure els accessos monumentals a la vila de Céret -les portes de França i d’Espanya- i vam tenir l’oportunitat de visitar el magnífic castell de Carcassonne sota un sol radiant.

Toulouse era on teníem l’alberg. Allà vam passar les nits i tot el segon dia. Al matí vam fer una visita a La Cité de l’espace on vam aprendre coses molt interessants i, a la tarda, vam poder recórrer la ciutat, aquest cop sota una pluja intensa que, a estones, va arribar a ser calamarsa.

El tercer i últim dia, ja de tornada cap a Barcelona, vam fer parada a l’Abbaye de FontFroide a Narbonne, amb els seus bonics jardins, i vam dinar a Perpignan, al costat del Palau dels Reis de Mallorca.

Ha estat una experiència molt enriquidora, tant a nivell acadèmic i cultural com a nivell personal, ja que s’ha creat un vincle molt especial entre tots i totes.

Per veure totes les fotografies, cliqueu AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>