Fonix 2018 – Voteu els vídeos del Goya!!!

  

Necessitem la vostra col·laboració! Aquest curs, els nois i noies del Goya participen a l’onzena edició del Concurs d’Anglès Interescolar “The Fonix” amb vídeos parlats en aquest idioma. Hi ha un grup representant de cada etapa d’eso. A la primera fase, els vídeos reben punts en funció del nombre de visualitzacions, de manera que la vostra col·laboració és molt important (si podeu engrescar família i amistats millor!).

 PER VOTAR

Accediu als vídeos punxant les imatges. Recordeu que cal veure el vídeo sencer i fer-li “like” perquè es compti. A més d’aquesta puntuació, els treballs són valorats per un jurat professional que, al final, establirà quins són els guanyadors o guanyadores. És el primer cop que el centre hi participa i potser pagarem la inexperiència, però tots els treballs, tant els que veieu aquí com la resta que es van presentar, estan molt ben fets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>