Cloenda TG4 “Energia i electricitat”

L’alumnat de 2n d’eso, ha sortit al pati a comprovar l’eficàcia dels forns solars que han construïts ells mateixos com a projecte de cloenda del TG4. En aquesta ocasió, el Treball Globalitzat ha estat centrat en la producció i el consum energètic, i en l’electricitat com a principal forma de transport d’energia. L’estudi de l’energia abasta des de la producció fins al consum, així com l’impacte social a nivell local i global de les diferents opcions que prenem.

S’han combinat eines digitals (App inventor, CALC, Crocodrile, llibres digitals de tecnologia, ciències, editors de vídeo i presentacions) amb elements manipulatius d’electricitat, kits preparats, motors, led, bombetes, interruptors,…Des del punt de vista metodològic, s’han fet presentacions, debats, una sortida, activitats manuals, estudi de teoria, resolució de problemes, controls individuals, audiovisual i carpeta d’aprenentatge. Tot amb productes o elements que es poden lliurar a fi que les famílies que ho desitgin els revisin amb fills i filles.

Podeu veure l’àlbum de fotografies clicant AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>