Cuinem un menú al restaurant “Que sa, que bo”

Els alumnes de tercer d’ESO que han desenvolupat durant les últimes setmanes el projecte de cuina, van visitar el restaurant de Sant Vicenç dels Horts “Que sa, que bo” el passat dijous dia 16 de gener.

A les instal.lacions ens va rebre Eva Baqués, la responsable i propietària del restaurant. Vam fer un repàs del menú que havíem de cuinar, així com de les mesures higièniques i de seguretat necesàries per fer la feina, i ens vam posar a treballar.
Després de prop de dues hores intenses, de batre, pelar, tallar, fregir, barrejar, embrutar i netejar, vam emplatar els menús: amanida amb fruites fresques i seques, llàgrimes de pollastre amb patates al caliu i coulant de xocolata.
Una experiència magnífica. Gràcies a tots els que ho han fet possible, especialment a l’Eva Baqués i la resta de personal de “Que sa, que bo”.

Galeria d’imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>