Xerrada del defensor dels DDHH i cantant de rap d’El Salvador Fredy Samuel Vásquez, Snif

El passat dimecres dia 9 vam rebre la visita a l’institut de Fredy Samuel Vásquez, Snif. És un raper que als 14 anys es va apropar als moviments urbans a través de l’skateboarding i els grafits. Va formar el grup Poesía Clandestina, i després, en solitari, ha fet cançons sobre la discriminació, la marginació, la violència i les alternatives per sortir-ne.
Snif ha format un col·lectiu d’artistes de breakdance, grafits i rap on imparteix tallers a joves de la seva comunitat. Snif ha estat el rostre al qual moltes organitzacions no governamentals, mitjans de comunicació i associacions han donat suport per la seva lluita contra la violència i la corrupció i pel treball a favor de la inclusió social de molts joves.

Aquesta xerrada adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO s’emmarca en els actes de la setena Quinzena de la Solidaritat Teresa Losada de Sant Vicenç dels Horts. Des de l’institut volem agrair a l’Ajuntament i en especial a la Regidoria de Solidaritat, Cooperacio i Voluntariat l’organització d’aquestes jornades i la possibilitat d’apropar el jovent de la nostra vila a d’altres realitats que sense cap mena de dubte connecten amb ells i els aporten noves perspectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>