Manifest de l’assemblea de treballadores i treballadors de l’institut Frederic Mompou

L’assemblea de treballadores i treballadors de l’INS Frederic Mompou manifesta el seu REBUIG vers la SENTÈNCIA del Tribunal Suprem de Justícia, feta pública ahir dia 14 d’octubre, que condemna a penes d’entre 9 i 13 anys de presó representants de la societat civil i política catalana.

Des d’aquest centre educatiu defensem la LLIBERTAT de pensament i d’expressió com un dret fonamental en democràcia i bàsic per a la convivència.

Volem reivindicar que hem estat testimonis d’un judici a les IDEES i, com a professionals de l’educació, sostenim que l’únic mecanisme vàlid per combatre les idees és el DEBAT, i mai la imposició ni la repressió.

Entenem aquesta sentència com el resultat d’un combat injust i desigual; un llarg procés en què han estat perseguides, mediàticament i judicial, per sobre de tot, persones de PAU.

Com a professionals de l’educació que lluitem a diari per construir una societat justa, democràtica i solidària, no tolerarem mai cap acte que pretengui enderrocar els principis de PAU, JUSTÍCIA, SOLIDARITAT i LLIBERTAT.

Sant Vicenç dels Horts, 15 d’octubre de 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>