Taller Basket Beat a l’institut!

El passat mes de febrer l’alumnat de 3r ESO va participar en una sessió  inicial de Basket Beat relacionada amb els tallers diversificats de suport i reforç educatiu proposats als centres de secundària de Sant Vicenç dels Horts des del Pla Educatiu d’Entorn 0-20.

FOTOS i VÍDEOS AQUÍ

Però, exactament, en què consisteix la metodologia del Basket Beat? Podríem dir que es tracta d’una activitat educativa, col·lectiva, corporal i artística en la qual es genera un espai de noves formes de relació social a través de diverses dinàmiques grupals i experiències musicals que, a la vegada, són l’instrument per generar situacions, diàlegs, posicionaments, aprenentatges, demandes i preguntes al voltant del món que estem construint entre totes.

L’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i el Servei Educatiu del Departament d’Educació organitzen un taller en horari extraescolar per a cada institut subvencionat pel Fons Social Europeu. En el cas del nostre institut, el Frederic Mompou, aquests tallers es porten a terme els dimecres per la tarda, de 15h a 17h i es dirigeixen a l’alumnat de 3r ESO. En tot moment els alumnes estan acompanyats del monitor del taller i de la tècnica d’integració social de l’institut, la Júlia.

Us deixem un recull d’imatges del taller incial:

 

 

1 comentari

  1. Montse Bordanova

    Molts ànims i molta energia per seguir fent activitats tant interessants com aquesta. L’enhorabona per la feina ben feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>