Simulacre Emergència 2019

El dimarts 5 de novembre vam realitzar el simulacre d’emergència, però per primera vegada des que es fan simulacres a l’institut, va ser de confinament i no pas d’evacuació. El supòsit d’emergència era unes ventades molts fortes que feien caure lames de les finestres, teules i qualsevol altra mena d’objectes.  En sonar el senyal acústic d’alarma CONFINAMENT tothom, alumnat, professorat i personal no docent, va interpretar-lo adequadament, és a dir, que ningú no es va confondre amb el senyal acústic d’alarma EVACUACIÓ. Tots ens vam confinar dins d’espais tancats amb finestres i portes tancades a l’espera de novetats.

El professorat designat com a observador va anar passant espai per espai de tot l’institut comprovant que  s’haguessin portat a terme les actuacions previstes al nostre Pla d’Emergència. Durant el simulacre vam comptar a l’institut amb observadors externs com el responsable de l’Ajuntament de Protecció Civil Miquel Villa  i tres membres del cos de bombers voluntaris la qual cosa els ho volem agrair.

El simulacre de confinament el vam superar satisfactòriament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>