Quinzena de la ciència a 1r ESO: taller d’amfibis i rèptils

Dins de les  activitats de la setmana de la ciència programades al centre, el passat divendres 20 de novembre els alumnes de 1r ESO van rebre la visita del Diego de l’associació Bioeduca, que va venir acompanyat d’una granota, dues serps, una pogona i una tortuga de terra!

Ens va explicar la diferència entre amfibis i rèptils i vam repassar els diferents grups que hi existeixen. El Diego ens explicava curiositats de cada animal que ens ensenyava, i també ens va conscienciar que no són animals que es puguin tenir a casa, ja que difícilment podrem adaptar-nos a les seves necessitats.

En el cas de voler tenir un d’aquests animals com a mascota ens va aconsellar adoptar i mai comprar, ja que per un animal d’aquest tipus que arriba a les botigues molts altres moren pel camí des del seu hàbitat fins als països on es venen.

El millor sens dubte va ser l’oportunitat de veure de prop i tocar aquests animals, i conscienciar-nos de la necessitat de conservar la biodiversitat, concretament dels amfibis i rèptils i dels seus hàbitats.

Teresa Serra / Eva Gordillo

1 comentari

  1. Montse

    Impressionant! Senzillament impressionant ! Un privilegi poder gaudir i aprendre amb activitats com aquesta. Crec que els alumnes mai oblidaran aquests moments viscuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>