Sant Jordi 2021: intercanvi de llibres de segona mà

“Ante ciertos libros, uno se pregunta: ¿quién los leerá? Y ante ciertas personas uno se pregunta: ¿qué leerán? Y al fin, libros y personas se encuentran”. André Gide, escriptor francès i guanyador del Premi Nobel de Literatura al 1947.

Com deia Gide, els llibres parlen de les persones que els llegeixen. Es podria dir, també, que hi ha un llibre per a cada persona, com si d’una història d’amor es tractés. Des del nostre centre volem fer que llibres i persones es trobin, aprofitant la celebració de Sant Jordi, el proper 23 d’abril.

Tens a casa un llibre que hagis llegit moltes vegades i t’hagi agradat? En comptes de deixar-lo al prestatge sense obrir, pots portar-lo a l’institut perquè una altra persona en gaudeixi. Com? Molt senzill:

  • Entre els dies 14 i 21 d’abril, durant el pati, veuràs col·locada una taula al vestíbul d’entrada de l’institut. Allà, podràs deixar el teu llibre, que recolliran els subdelegats de cada nivell de l’ESO. Et demanaran un seguit de dades – el teu nom i cognom, curs i grup, data de lliurament, estat de llibre, títol, …- i, un cop deixis el teu llibre, et donaran un tiquet a canvi.
  • Aquest tiquet, que hauràs de conservar fins al dia 23 d’abril, et permetrà durant el pati de Sant Jordi aconseguir un altre llibre diferent, entre tots els que s’hi hagin anat deixant.
  • I què passa si no tens cap llibre a casa per intercanviar? No passa res: et pots adreçar igualment durant els dies 14 al 21 d’abril a la taula del vestíbul i pel mòdic preu d’1 euro, et donaran un tiquet solidari, de color vermell.
  • Amb aquest tiquet vermell, podràs escollir al pati del dia 23 d’abril el llibre que més t’agradi.

Animeu-vos a participar-hi! Hi ha un llibre esperant a ser llegit per tu.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>