Resultats de les eleccions al consell escolar

El divendres passat 30 de novembre l’alumnat va escollir els seus dos representants per al Consell Escolar que calia renovar aquest any. Hi havia diversos candidats de 3r i 4t d’ESO i durant el matí l’urna amb els vocals va anar passant per les classes per tal que tothom pogués votar.

Després de fer el recompte, els escollits van ser el Roger Pozuelo de 4t d’ESO C amb un total de 275 vots i la Lluna Lara de 3r ESO B amb 217 vots. L’Elena Fernández va obtenir 163 vots, la Nerea González 139 vots i l’Adrián Fernández en va obtenir 125.

En la renovació parcial del sector pares va sortir escollida l’Adosinda León. Les votacions del sector pares van tenir lloc el dimarts 27 de novembre entre les 14h i les 14h30 i les 16h i les 18h30 i la mesa electoral estava situada a l’entrada de l’institut.

El consell escolar és l’òrgan de representació de l’institut i pren decisions en àmbits estratègics del centre com l’aprovació del projecte pedagògic i dels plans anuals, sortides escolars, activitats extraesscolars, pressupost, etc.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>