Proposta de 1rC: millorar els lavabos

En el nostre institut estem fent un projecte que es diu: “Mompou, posa’t guapo!”. Aquest projecte consisteix en millorar un aspecte de l’institut o aportar alguna cosa nova. A la nostra classe van sortir moltes propostes com: posar armariets i aparcaments per bicicletes, tirolina, grafit (graffiti)…I cada proposta tenia un pressupost màxim de 1000€ per fer la millora. Al final de totes les propostes va sortir la idea de reformar els  lavabos ja que són molt vells. Voldríem posar: tapes, canviar algunes aixetes de l’institut, posar cadena a una cisterna que no en té, posar miralls als lavabos, etc.

Un cop escollida la proposta, hem començat a fer una campanya de màrqueting. Cada grup està fent una cosa diferent: uns fan les paperetes i les urnes pel dia de la votació, dos grups fan els cartells en català i en castellà, uns altres s’encarreguen de fer la publicitat a les xarxes socials (crear l’Instagram, publicar-ho a la pàgina web de l’institut…), d’altres fan el cens i credencials i, finalment, nosaltres estem documentant tot el que fem. És a dir, fem de periodistes.

Les votacions seran el dia 18 de maig a les 11 del matí i s’acabaran a 11:30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>