Mompou, posa’t guapo! La votació

El passat divendres 18 de maig va tenir lloc la votació del procés participatiu “Mompou, posa’t guapo!”. Cada grup de 1r d’ESO gestionava una mesa en què havia de votar cada nivell educatiu, així 1rA gestionava la mesa en què votaven els de 1r d’ESO, 1rB la de 2n, 1rC la de 3r, 1rD la de 4t i 1rE la de batxillerat. A cada mesa hi havia un president/a, que era el responsable màxim de l’urna i era qui comprovava la identitat dels votants, i dos vocals que controlaven el cens i marcaven aquells que ja havien votat. A més a més, a cada mesa hi havia interventors de la resta de grups classe per assegurar la transparència del procés participatiu.

La votació va anar molt bé, en principi no va haver-hi incidències remarcables. Molta participació de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, menys de 3r i molt poca participació de 4t d’ESO. El fet més destacable va ser l’oblit de dur algun document identificatiu entre els de 3r i 4t, cosa que va fer que molts no poguessin votar. Aquesta setmana entrem a la fase final del projecte amb l’anàlisi de resultats i la seva posterior difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>