Projecte AVIONS a 2n ESO

Fotografies AQUÍ.

Avui hem començat amb els grups de 2n ESO D i E un nou projecte que forma part del programa STEAMcat: el projecte AVIONS. El programa STEAMcat, on s’integra el projecte avions, fomenta les matèries de ciència, enginyeria i matemàtiques a l’institut, i aquest projecte AVIONS és el primer que hem desenvolupat i aplicat dins d’aquest programa.

El projecte AVIONS té una setmana de durada (de dilluns 12 a divendres 16 d’abril per als grups 2n D i E, i de dilluns 3 a divendres 7 de maig per als grups 2n A, B i C), i pretén posar a l’abast de l’alumnat de 2n ESO la feina que fan els enginyers aeronàutics, i que és la següent: disseny de models d’avions; control de diferents variables; prendre mesures per obtenir dades; anàlisi de dades per arribar a conclusions; redisseny de models inicials i conclusions finals. El projecte està dissenyat de tal manera que cada dia de la setmana està dedicat a una d’aquestes tasques dels enginyers. 

Us deixem l’enllaç a la pàgina web del projecte, perquè tingueu una aproximació a allò que estem treballant: https://sites.google.com/xtec.cat/projecteavions2neso

Esperem que els nois i les noies de 2n d’ESO gaudeixin de la feina que els proposem durant aquests dies, almenys tant com nosaltres hem gaudit creant el projecte. 

Equip del projecte AVIONS (Feli Martínez, Jordi Bosch, Roser Barbadillo i Joan Alberich)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>