Projecte 2n d’ESO: Melodies Personalitzades

La  setmana del 14 de gener els alumnes i les alumnes de 2n de l’ESO van encetar el projecte “Melodies personalitzades”, que agrupa les matèries de Música, Tecnologia i Física i Química.

Aquest projecte pretén que els alumnes entenguin com la Física ens explica el so. En aquesta recerca els alumnes establiran experimentalment la relació entre les diferents notes musicals i les magnituds físiques que permeten la seva anàlisi, arribant a la construcció d’un instrument de percussió a partir d’estructures estables que ens mostrarà la Tecnologia, i la composició d’una melodia, que desenvoluparà el vessant creatiu i artístic dels alumnes. Com a producte final, els diferents equips hauran de presentar un vídeo-documental on es mostri el procés d’experimentació, d’afinació, de composició de la melodia  i del disseny i construcció de l’instrument.

Esperem que les alumnes i els alumnes gaudeixin i aprenguin moltes coses amb aquest projecte.

Olga López, Magda Sala, Lurdes Casadevall, Juli Gómez

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>