Periodistes a la recerca de la notícia

Els intrèpids reporters de “Passant Revista” ja són allà on es produeix la notícia. Des d’aquesta setmana els nois i noies de 3r d’ESO que han triat aquesta matèria optativa ja estan mobilitzats per descobrir qualsevol fet noticiable que es produeixi a l’Institut Frederic Mompou. Reportatges, entrevistes, articles d’opinió i, fins i tot alguna xafarderia ocuparan les pàgines d’una publicació que té com a objectiu ensenyar als alumnes com és el funcionament d’un consell de redacció real. També es pretén que els reporters treballin les diferents tipologies textuals del gènere periodístic d’una manera pràctica i engrescadora, tot contrastant les fonts.

Es preveu que la primera revista aparegui a finals del trimestre, així que cal estar alerta a qualsevol novetat que es produeixi a partir d’ara. Els redactors de la publicació volen agrair a tota la comunitat educativa del centre la seva col·laboració i paciència amb el “quart poder”, que és com s’anomena als mitjans de comunicació, però també adverteixen que en qualsevol moment tots podem ser abordats per algun “paparazzi” a la recerca d’una exclusiva.
En aquesta primera revista de la temporada hi participen Dolça Bretones, Sara Matamoros, Lucía Peñalver, Leire Gómez, Susanna Gutiérrez, Gisela Martínez, Ruth Hostalot, Eloy Linares, Andrea Serrano, Naiara Máñez, Giorgina Martínez, Elena Torres, Andrea Martín, Amador Navarro, i Lucía Pérez. Molta sort a tots en aquesta experiència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>