Ja és aquí l’últim número del ‘Passant Revista’

L’últim dia abans de Setmana Santa, a més del butlletí amb les notes del segon trimestre, també vam rebre a casa l’últim número del magazín de l’institut, el ‘Passant Revista’.

Aquest curs, ben carregat de canvis en el nostre dia a dia, també ha sigut l’any en què hem renovat la nostra revista. L’alumnat de 3r d’ESO que el primer semestre ha cursat l’optativa de Revista ha endegat un canvi d’imatge respecte als números anteriors del ‘Passant Revista’. Començant per la portada, podeu observar-hi una capçalera que posa al centre la institució i el poble (i, per tant, també el nostre entorn educatiu): hi apareix un skyline de Sant Vicenç dels Horts i de fons una imatge en gran de l’institut. Les pàgines interiors també s’han vist modificades, amb un disseny més minimalista i preparat per als propers canvis…

I és que la nostra revista s’està adaptant al ritme de la societat que ens envolta: li donarem més importància a les infografies, acostarem la publicació a les xarxes socials de l’institut, crearem seccions que requereixin interacció amb el nostre telèfon mòbil… I tot això gràcies a la inestimable feina del nostre consell de redacció.

Esperem que us agradi la nova imatge i, sobretot, el seu contingut periodístic. Pels qui no hàgiu tingut l’oportunitat de llegir el número en paper, us l’adjuntem en format digital:

1 comentari

  1. Montse

    Moltes gràcies, m’ha agradat molt llegir la revista, que, com sempre, té ins continguts interessants.
    Pel que fa al format el trobo ideal. L’enhorabona als alumnes i professors de 3r d’ESO que han portat a terme la revista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>