Fòrum Joves Talents 2019

El Xavier González Torres, alumne de 4t d’ESO del nostre institut, ha estat seleccionat per participar en l’edició de 2019 del Fòrum Joves Talents. Aquest Fòrum, organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Exploratori del Recursos de la Natura amb el suport del Departament d’Educació, vol premiar els millors estudiants preuniversitaris de Catalunya amb l’objectiu d’incentivar l’estudi de la ciència i la tecnologia entre els joves de l’educació secundària. Per això tots els joves que hi participen tenen totes les despeses pagades, i només caldrà que les seves famílies els traslladin al lloc on es desenvoluparà aquest esdeveniment. 

El Fòrum tindrà lloc al Pavelló de Suècia de Berga del 26 al 29 de juny de 2019. La metodologia de treball serà el debat al voltant d’una temàtica relacionada amb l’“Aprofitament sostenible dels recursos de la natura”, amb 5 grups de 8 joves cadascun. El darrer dia els grups de joves faran la presentació pública de les conclusions davant les famílies.

El Xavier ha estat seleccionat pel seu brillant expedient acadèmic, i pel fet que l’institut Frederic Mompou desenvolupa el programa d’innovació STEAM, de foment de les àrees de ciències, matemàtiques i enginyeria.

Des de l’institut li donem la nostra més sincera enhorabona i quan torni li preguntarem tot el que ha après!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>