Festa de la Pau 2018

FOTOS I VÍDEOS AQUÍ

Últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal, final del primer trimestre…i un dia diferent i divertit en què uns mostren talents ocults, uns altres aprenen de les habilitats dels companys, alguns competeixen en un torneig. Aquest any la festa de Nadal o festa de la Pau, que és el nom que aquesta diada ha rebut tradicionalment a l’institut, ha estat tot un èxit.

Així doncs, cada un dels nois i noies de 1r i 2n d’ESO ha fet dos dels tallers que s’han organitzat per a ells muntats pel professorat del centre i alguna exprofessora. Els de 3r i 4t han participat en una gimcana portada pels de 1r de batxillerat i uns quants han competit en un torneig de futbol. Els de 2n de batxillerat han assistit a una xerrada a càrrec de Joan Calvo, de l’associació Amical de Mauthausen. Des d’aquí volem agrair a tothom la seva participació i implicació per aconseguir que la Festa de la Pau 2018 hagi estat tot un èxit. Us desitgem unes bones festes de Nadal i un feliç 2019!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>