Exàmens oficials d’anglès

Dins del nostre projecte de plurilingüisme, l’institut ofereix l’oportunitat de cursar matèries en què la llengua vehicular és la llengua anglesa, durant tota l’etapa de l’ESO. A 3r ESO, l’alumnat cursa part de les matèries de socials, matemàtiques i tecnologia en anglès, i treballen en el projecte interdisciplinari en què la llengua vehicular és l’anglès. A més a més, gaudeixen de l’oportunitat de practicar la llengua oral en diferents activitats programades com ara la sortida al centre de Barcelona.

Per tal que aquesta pràctica intensiva de l’anglès que fa l’alumnat tingui un reconeixement oficial, l’institut ha ofert la possibilitat de fer les proves PET for Schools (nivell B1 del marc europeu comú de referència per a les llengües).

Si bé el nivell B1 s’ha d’haver assolit en finalitzar el curs de 4t ESO, al nostre institut hem volgut avançar un any aquestes proves per tal de garantir que tots els alumnes adquireixen el nivell al final de l’etapa d’ESO.

Així doncs, durant els cursos 2016-2017 i 2017-18, es van dur a terme unes proves internes a l’institut durant el mes de febrer per avaluar el nivell d’anglès dels nostres alumnes de 3r d’ESO. Tot i que les proves no són les oficials, els resultats serveixen per elaborar un informe d’idoneïtat de cada alumne per fer l’examen oficial de Cambridge.

El curs passat, de tots els alumnes que van demostrar que ja tenen un nivell B1 a 3r d’ESO (al voltant d’un 23%), tres alumnes van decidir fer la prova oficial el dissabte dia 26 del passat mes de maig. Un cop rebuts els resultats, podem celebrar que tots tres han aprovat l’examen. En pocs dies rebran el certificat original del nivell B1, que certifica que l’alumnat és capaç d’utilitzar la seva competència lingüística en anglès per treballar, estudiar i viatjar. Moltes felicitats!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>