Sinèrgia municipal: DAS-1 i RCDE

El Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona i el primer curs del cicle superior d’Assistència a la Direcció de l’Esteve Terradas i Illa han arribat a un acord de col·laboració de cara a la formació de l’alumnat en la branca d’organització i gestió d’esdeveniments esportius.

En els darrers anys, el món de l’esport ha traspassat l’àmbit merament ludicoesportiu i s’ha convertit en un important motor econòmic i de desenvolupament territorial. Així, cada vegada són més els municipis, com Cornellà, que aposten per l’esport com una font de riquesa, tant pel seu impacte econòmic com per la dinamització social que genera i també pel gran potencial de promoció que té per al municipi.

La primera activitat conjunta es va portar a terme el diumenge 1 de març al RCDE Stadium de Cornellà-El Prat amb la participació d’un grup d’estudiants del DAS-1 en el marc de l’enfrontament de Lliga entre l’Espanyol i l’Atletico de Madrid. Ha estat una gran experiència formativa en un esdeveniment amb més de 20.000 persones a les graderies.