Els més innovadors del Baix Llobregat: Premi ImpulsFP

 

El projecte DYNAMIC: la beguda de l’Esteve, creat a partir de les sinèrgies de treball dels Departaments d’Informàtica, Arts Gràfiques i Administració d’Empreses, ha obtingut el primer premi en la categoria d’innovació de la Xarxa Impuls de la Generalitat de Catalunya.

Els premis Impulsfp són un concurs territorial organitzat per la xarxa ImpulsFP del Departament d’Educació que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió…en definitiva millorant la qualitat de l’ensenyament.

Amb aquesta distinció DYNAMIC no només es posiciona com la única beguda creada i gestionada per un institut d’Espanya sinó que obté un aplaudiment de la comunitat educativa del Baix Llobregat per tota la tasca que durant 6 mesos han portat a terme 60 estudiants i 7 docents.

El nostre twitter és: @DYNAMIC_ET

Si voleu tastar la beguda, podeu comprar una llauna (o més) en les dependències Departament d’Administració d’Empreses (segona planta de la segona escala).