Benvingut INS Provençana a la família Dynamic

L’alumnat del CFGS de Laboratori d’anàlisi i control de qualitat de l’INS Provençana de l’Hospitalet de Llobregat i l’Esteve Terradas signen un acord de col·laboració intercentres vinculat al projecte Dynamic. En la mediació de l’acord ha participat la Xarxa ActivaFP de la Generalitat de Catalunya i l’empresa representa una gran oportunitat per generar sinergies i complementarietats entre dos dels centres de Formació Professional més importants del Llobregat.

Gràcies a la col·laboració esmentada, Dynamic tindrà un laboratori de confiança per controlar la qualitat del producte amb l’objectiu de millorar la recepta pel futur i disposar d’una informació nutritiva més detallada sobre els seus ingredients.

Recordeu que la beguda ja es pot comprar, en horari de matí i de tarda, a les dependències del Departament d’Administració d’Empreses (segona planta) i que en breu s’iniciarà una campanya de venda d’edició limitada amb dos fantàstics sortejos. La imaginació governa el món, va dir Napoleó Bonaparte.