Fòrum de TR de Viladecans

El passat dijous 8 d’abril es va celebrar el XIX Fòrum de Treballs de recerca de Viladecans al centre de Can Xic. En aquesta edició el nostre centre va estar representat per dos alumnes, la Judith Monclús de 2n A amb el tema de L’educació lliure i l’Oriol Rosa de 2n B amb el tema Síntesi d’un fàrmac amb possible potencial en front de la COVID 19. Acompanyant als nostres alumnes va assistir la Carmen Galán, tutora del treball de la Judith Monclús.

Al Fòrum van participar dos alumnes del diferents centres públics i privats de Viladecans. Cada alumne va fer una petita presentació d’uns dotze minuts del seu treball recolzats amb una presentació en diferents formats. Com sempre l’experiència va ser molt positiva pels alumnes que van superar els nervis inicials i van fer unes presentacions molt brillants.

Des de aquí donar les gràcies als nostres alumnes pel seu esforç i dedicació i a la Carmen Galán per la seva presència i recolzament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>