VIOLÈNCIA DE GÈNERE

“Trenca el silenci. Quan siguis testimoni de la violència contra les dones o les nenes, no et quedis de braços creuats. Actua.”

Ban Li-moon, Secretari General de les Nacions Unides.

 

La violència contra les dones constitueix la manifestació més greu de la desigualtat entre dones i homes. Desafortunadament, cap societat no està lliure d’ella.

Les manifestacions i expressions de violència i discriminació contra les dones, pel fet de ser-ho, i de les nenes, han estat i continuen sent evidents en totes les cultures a través del temps.

Dones i homes ens hem d’implicar en la seva eradicació. L’institut Joan Coromines no romandrà indiferent en el seu compromís per una societat més igualitària i més lliure, i manifestem el rebuig més absolut cap a tota mena de comportaments masclistes.

Ara bé, la desigualtat de gènere és una violació dels drets humans, que no incumbeix únicament les dones perquè les seves conseqüències afecten tota la societat. Educar en igualtat beneficia dones i homes i allibera tota la societat dels rols preestablerts.

#obrimelsulls    #niunamés    #25N    #NOésNO     #insjoancoromines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>