Certamen literari Sant Jordi 2016

Bases del concurs

Tots els escrits tractaran el tema VIDES FORA DE CASA: EMIGRANTS, REFUGIATS I EXILIATS i podran ser en català o en castellà.

Data límit de lliurament fins al 21 d’abril 2016, a consergeria.

 

Hi haurà diferents categories i a cada categoria (A, B i C) i gènere (poesia i prosa) es donarà un 1r premi.

Categories:

  • Categoria A : 1r cicle de l’ESO
  • Categoria B: 2n cicle de l’ESO
  • Categoria C: Batxillerat i Cicles Formatius

Els escrits presentats han de ser originals, de creació pròpia; en cas contrari seran desqualificats.

Característiques de la presentació:

L’alumnat ha de presentar l’escrit dins un sobre gran on s’especifiqui a l’exterior el pseudònim, el títol de l’escrit, la llengua i la categoria. A dins hi haurà l’escrit, en format DIN A4, a una sola cara i a doble espai. El cos de la lletra ha de ser Arial 12. L’extensió no pot ser superior a 3 fulls, amb un màxim de 25 línies o versos per full. A l’escrit hi ha de constar el títol de l’obra, i a dalt a la dreta la categoria i el pseudònim. És imprescindible que els treballs arribin corregits pel que fa a l’ortografia, la sintaxi i el vocabulari.

Aquest escrit anirà acompanyat d’un sobre petit amb el pseudònim i el títol escrit a l’exterior, i a l’interior una targeta amb el nom real de l’autor, el pseudònim, el títol, la categoria i el curs.

El lliurament de premis es realitzarà el 29 d’abril de 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>