Xerrada literària

El passat 17 d’abril, els alumnes que cursen la matèria de Literatura castellana van tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada literària organitzada pel Departament de Filologies Romàniques de la Universitat Rovira i Virgili. La protagonista de l’esdeveniment va ser Cristina Fernández Cubas, una de les més destacades autores de relat breu en la literatura castellana de les dècades de 1990 i 2000.

Aquest curs, els estudiants de Batxillerat han tingut l’oportunitat de conèixer els contes de l’escriptora recopilats en la col·lecció Mi hermana Elba y Los altillos de Brumal. El fet d’haver pogut assistir al col·loqui, a més d’haver-nos donat l’oportunitat de conèixer a una narradora que t’atrapa amb la paraula des del primer minut, ens ha permès conèixer aspectes, detalls i anècdotes de l’obra que estem llegint.

Us convidem al fet que us endinseu al misteriós món dels contes de Cristina  Fernández Cubas.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>