COL.LABOREM AMB EL TEATRE ODÈON

El passat 5 de juny, un grup d’alumnes de 1r de batxillerat d’Arts escèniques van col·laborar amb l’ACPO en un acte cultural dut a terme als jardins de l’Escola de Teixits, de Canet de Mar.

L’ACPO és l’Associació Cultural Plataforma Odèon, que va néixer l’any 1999 amb l’objectiu de salvar l’Odèon, aquest edifici emblemàtic de Canet per la seva història, arquitectura i activitat. D’aquesta manera, l’ACPO, des de fa molts anys, té un compromís viu i actiu amb Canet i amb el món de la cultura.

Després de la pausa provocada per la pandèmia, l’ACPO va organitzar un acte que podem titllar de cultural en la seva plenitud, ja que barrejava música amb el Concert Kindalé, la presentació del llibre Les aventures d’en Trescebes, per part d’en David Estrada i el teatre amb la interpretació d’alguns contes breus del llibre per part d’alumnes del nostre Batxillerat d’Arts Escèniques.

Un èxit de públic, una barreja d’arts interessant i una col·laboració que esperem tingui gran volada en els propers cursos.