ACTE D’ENTREGA DELS “PREMIS RECERCA JOVE PRJ2016”

Els alumnes de 4t d’ESO, Pau Ponsa i Lluc Floris, acompanyats per les seves famílies i la professora Anna Lloveras com a representant de l’Institut, van assistir a l’acte d’entrega de diplomes i guardons dels “Premis Recerca Jove PRJ 2016”, celebrat el proppassat 22 d’abril a l’Auditori de Barcelona. El premi, dotat amb 750 €, els va ser lliurat pel Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El treball premiat és un projecte de Tecnologia de 4t d’ESO sobre noves tecnologies aplicades a l’energia solar fotovoltaica i a l’eficiència energètica: “Plataforma solar fotovoltaica automàtica eficient”. Els autors són els alumnes Pau Ponsa i Lluc Floris i els tutors són els professors Francesc Garófano i Anna Lloveras.

El premi atorgat, establert en el marc del Pla de Recerca i Innovació de Catalunya, valora la utilització de noves tecnologies, el foment de l’esperit científic del jovent, l’originalitat i el nivell dels treballs, així com l’esforç dels centres per potenciar i promoure treballs i projectes de recerca de qualitat.