CALENDARI RECUPERACIONS EXTRAORDINÀRIES ESO

Dilluns 21 de juny
1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
9h
CN bio i geo F/Q Bio i Geo F/Q

Alemany

Cultura clàssica

10h
Anglès Anglès Anglès Anglès
11h
Música Música Música Música

Plàstica

12h
Ed. Física Ed. Física Ed. Física Ed. Física
13h
Català Català Català Català
Dimarts 22 de juny
1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
9h
Castellà Castellà Castellà Castellà
10h
Socials Socials Socials

Cultura i Valors

Socials
11h
Mates Mates Mates Mates
12h
Plàstica Plàstica Plàstica

F/Q

Ciències aplicades
13h
Tecnologia Tecnologia Tecnologia Tecnologia

TIC

CARTES AL FUTUR

Un treball de l’alumne Erik Vilarrubla de 4t d’ESO ha estat seleccionat entre els 50 millors missatges del concurs “Cartes al futur” de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

‘Cartes al futur’ és un concurs adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO de Catalunya amb l’objectiu de fomentar les vocacions STEAM (per les sigles en anglès de ciència, tecnologia, enginyeria, arts –que inclou arquitectura, urbanisme i edificació– i matemàtiques). El repte proposat era escriure una carta digital d’un màxim de 250 paraules on s’expliqués com serà el món dels propers 50 anys i com canviar-lo.

Aquest ha estat un projecte dut a terme a la matèria de Ciències Aplicades amb la col·laboració del Departament de Català.

Enhorabona Erik!

REALITAT VIRTUAL

El passat dilluns 7 de juny els alumnes d’informàtica de 4rt d’ESO van tenir la visita de David Bardos, fundador de l’empresa Antiloop, i especialista en mesclar tecnologia, realitat virtual i processos creatius. 
Durant aquesta trobada, vam poder experimentar les tècniques més punteres de realitat… Llegeix més»

SOM PLATJA

El passat dia 3 de juny els alumnes de Passarel·les i de la matèria de Ciències Aplicades de 4t d’ESO van rebre un reconeixement per la feina feta en el marc del projecte “Som Platja”.
Ens van acompanyar la regidora d’Educació Rosabel Madrid i el regidor… Llegeix més»

EXPERIMENTAL DENIM

Projecte de síntesi. Lluc Aymerich, 2CFGM Confecció i Moda

eXPeRimental denim o XPR. DENIM és una peça que reimagina, desconstrueix i dona una nova vida al clàssic teixit texà. Les dues peces 100% reciclades estan ornamentades amb tot tipus de fornitures metàl·liques (que recorden el més pur… Llegeix més»

CALENDARI RECUPERACIONS ESO 3ª AVALUACIÓ

ESO
Dimarts 1 de juny
16:00 a 17:00h Biologia i Geologia 1r, 3r i 4t d’ESO
17:00 a 18:00h Català 3r i 4t d’ESO
Ciències/tecno i Matemàtiques Passarel.les
Dimecres 2 de juny
16:00 a 17:00h Física i Química 2n, 3r i 4t d’ESO
17:00 a 18:00h Cultura i Valors Ètics 3r d’ESO
Matemàtiques 1r, 2n i 4t d’ESO

OLIMPÍADA CIENTÍFICA

El dia set de maig uns alumnes de tercer d’ESO d’entre 14 i 15 anys vam participar en una olimpíada científica anomenada Olimpiada Científica Juvenil Española (OCJE).
Aquesta consistia en respondre 45 preguntes de l’àmbit científic (matemàtiques, biologia, tecnologia, física i química). Tristament, no vam poder anar a fer aquesta prova presencial a causa de la Covid-19, però sí que ens ho vam passar molt bé.

CONCURSOS

El passat segon trimestre alguns/es alumnes de 2n i 3r d’ESO van participar en el Picalletres, un concurs destinat a l’aprenentatge de la llengua catalana produït per Antàrtida per a diferents televisions i ràdios amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya… Llegeix més»