Preinscripció CFGM “Confecció i Moda” 2020-2021: BAREM PROVISIONAL

Preinscripció CFGM “Confecció i Moda”, curs 2020-2021. Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a 09/07/2020.

>>> Consulta el barem provisional a 09/07/2020 de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició.Llegeix més»

Bon estiu a tothom… i gaudiu de la música!


L’alumnat de 1r d’ESO ha passat el curs muntant cançons de flauta amb la il·lusió de poder-les interpretar a les Escoles de primària al voltant de Sant Jordi com hem fet cada any. Aquest final de curs, però, tot ha resultat diferent, sorprenent i inesperat. No obstant això, no hem deixat mai de fer música i, tancats cadascú a casa seva, entre tots, hem muntat aquesta cançó que ha estat tot un èxit compartit durant la pandèmia: “Escriurem”, de Miki Núñez. La pengem a la pàgina web de l’Institut i l’enviem a les escoles amb la intenció d’acomiadar-nos i que gaudiu amb la música. Aquest és el nostre tancament de curs, bon estiu a tothom!

Llegeix més»

Preinscripció ESO 2020-2021: ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE

ESO, curs 2020/2021. Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 07/07/2020 i de la llista d’espera del centre d’alumnes d’ESO.

>>> Consulta la llista d’alumnes d’ESO assignats al centre a 07/07/2020.

>>> Consulta la llista d’espera del centre d’alumnes d’ESO a 07/07/2020.  Llegeix més»

PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

El proper curs, l’AMPA, conjuntament amb la direcció de l’Institut i amb l’aprovació del Consell Escolar, continuarà oferint el “Projecte de Reutilització de Llibres de Text i Lectures”.

Els ecoBooks són els llibres reutilitzables que gestiona l’empresa Iddink. Aquests es compren per les famílies amb un descompte del 55% sobre el seu PVP per a ser reutilitzats en cursos successius, proporcionant un gran estalvi econòmic i ecològic. Característiques: 55% d’estalvi garantit sobre el PVP, es retornen al final del curs, poden ser nous o de segona mà i tenen una vida útil de 4 anys.

 Descarrega’t la llista de llibres de text i lectures, curs 2020-2021 (PDF)

Projecte de reutilització de llibres de text i lectures. Com fer la comanda de llibres a Iddink?

Carta de l’AMPA sobre el “Projecte de reutilització de llibres de text i lectures”

>>> ATENCIÓ: No compreu els llibres de les matèries de modalitat i optatives de 4t d’ESO fins a nou avís. Tampoc compreu, de moment, els llibres de les matèries de modalitat de BATXILLERAT. Gràcies!Llegeix més»

Tik Tok “Weclap Gòspel Rap!”

Tot l’alumnat de 1r d’ESO i alguns alumnes de 2n i 3r d’ESO havíem de participar al concert titulat Weclap Gòspel Rap! al Teatre Zorrilla de Badalona, el diumenge 7 de juny.

Es tractava de formar part del cor, amb  altres escoles i instituts del Barcelonès, Vallès i Maresme, en una cantata de gòspel amb alumnat de secundària. 

Enguany, a causa del confinament, el taller de gòspel que estava previst realitzar-se a l’Institut, així com l’assaig i el concert a Badalona, van ser suspesos, però, com que ja havíem après moltes de les cançons, hem muntat aquest Tik Tok per poder acabar el curs cantant i ballant.Llegeix més»

TALLER SOBRE PRESSIÓ ATMOSFÈRICA AL COSMOCAIXA

Tot l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut va poder assistir, els dies 3 i 10 de març, al museu de ciència Cosmocaixa de Barcelona per realitzar el taller “La pressió atmosfèrica”.

A partir d’experiments, aparentment paradoxals (un globus lligat que s’infla, un ou que llisca a través del coll estret d’un matràs), l’alumnat va poder raonar i deduir què és la pressió atmosfèrica i va aprendre a relacionar la pressió atmosfèrica amb diferents fenòmens naturals.

A part del taller, també van poder fer una visita lliure per tot el recinte.Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ CFGS “Patronatge i Moda”

La preinscripció del Cicle Formatiu de Grau Superior “Patronatge i Moda” és del 10 al 17 de juny.  S’haurà de presentar de forma telemàtica i només es podrà fer de forma presencial amb cita prèvia demanant hora per correu electrònic a iescanet@xtec.cat  i també per telèfon al 634 574 763, a partir del 10 de juny, de 9 a 13 hores.

El tràmit de preinscripció telemàtica es pot fer tot onlinedel 10 al 17 de juny. Trobareu la informació a preinscripcio.gencat.cat

>>> +INFO sobre la preinscripció del CFGS Patronatge i Moda en aquest enllaç.… Llegeix més»

LA BASSA DE L’INSTITUT AL MES DE JUNY

Ja haureu llegit un munt de notícies de com el confinament ha beneficiat la natura. Potser és que havíem deixat de fixar-nos en la natura, potser és que el silenci ha envaït els espais urbans i ha propiciat aquesta reconquesta o tot una mica.

Us deixem unes boniques fotografies de la nostra bassa aquest mes de juny (autors: Albert Pujades i Sònia Alarcon) en aquest enllaç.Llegeix més»

PLA ESPECÍFIC DE REOBERTURA DEL CENTRE

La reobertura de l’Institut es farà el 8 de juny després que la regió sanitària on pertany el centre ja estigui en Fase 2 de desescalada. El curs 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny. L’Institut romandrà obert per tasques de caràcter administratiu fins al 31 de juliol.

El “Pla Específic de Reobertura de l’Institut” conté les mesures que els documents específics emesos per les autoritats sanitàries han establert. El pla contempla set àmbits d’actuació: organització de centre, alumnat, professorat i PAS, espais i grups, serveis complementaris, material escolar, organització pedagògica, mesures de protecció i prevenció i el pla específic d’aplicació.

>>> Pla específic de reobertura del centre, curs 2019-20 [3-6-2020]. (PDF)  [versió simplificada]

>>> Pla específic de reobertura del centre, curs 2019-20 [3-6-2020]. (PDF)  [versió completa]Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ CFGM “Confecció i Moda”

La preinscripció del Cicle Formatiu de Grau Mitjà “Confecció i Moda” és del 2 al 8 de juny.  S’haurà de presentar de forma telemàtica i només es podrà fer de forma presencial amb cita prèvia demanant hora per correu electrònic a iescanet@xtec.cat  i també per telèfon al 634 574 763, a partir del 2 de juny, de 9 a 13 hores.

El tràmit de preinscripció telemàtica es pot fer tot onlinedel 2 al 8 de juny. Trobareu la informació a preinscripcio.gencat.cat

>>> +INFO sobre la preinscripció del CFGM Confecció i Moda en aquest enllaç.… Llegeix més»

BATXILLERAT D’ARTS ESCÈNIQUES, MÚSICA i DANSA

Dijous 28 de maig, a les 18:30 h, hi haurà una sessió informativa virtual sobre la modalitat de Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa. Per accedir-hi, cal clicar el següent enllaç: https://meet.google.com/iix-mxfj-ztn?authuser=0

>>> Presentació de la Jornada Virtual de Portes Obertes (PDF).

+INFO sobre el Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa.

+INFO sobre la preinscripció de BATXILLERAT.

Fotos de la sessió informativa virtual sobre la modalitat de Batxillerat d’Arts Escèniques, Música i Dansa.… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT CURS 2020-2021

La preinscripció de BATXILLERAT és del 27 de maig al 3 de juny.  S’haurà de presentar de forma telemàtica i només es podrà fer de forma presencial amb cita prèvia demanant hora per correu electrònic a iescanet@xtec.cat  i també per telèfon al 634 574 763, a partir del 27 de maig, de 9 a 13 hores.

El tràmit de preinscripció telemàtica es pot fer tot onlinedel 27 de maig al 3 de juny. Trobareu la informació a preinscripcio.gencat.cat

>>> +INFO sobre la preinscripció de BATXILLERAT en aquest enllaç.… Llegeix més»

NOVETATS DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ D’ESO

Les sol·licituds de preinscripció per a l’ESO s’hauran de presentar de forma telemàtica i només es podran fer de forma presencial amb cita prèvia els dies 19, 20, 21 i 22 de maig. La cita prèvia es podrà demanar per correu electrònic iescanet@xtec.cat  i també per telèfon 634 574 763, a partir del 13 de maig, de 9 a 13 hores.

El tràmit de preinscripció telemàtica es pot fer tot online, del 13 al 22 de maig. Trobareu la informació a preinscripcio.gencat.cat

>>> La preinscripció de BATXIBAC (Doble titulació de batxillerat i baccalauréat) és del 18 al 22 de maig. Trobareu més informació en aquest enllaç.… Llegeix més»