REUNIONS AMB LES FAMÍLIES

1r ESO i 2n d’ESO: dilluns 21 de setembre a les 19.00h
3r i 4t d’ESO: dimarts 22 de setembre a les 19.00h
1r i 2n de Batxillerat: dimecres 23 de setembre a les 19.00h
1r Batxibac: dimecres 23 de setembre a les 17.30h  (presencial a l’institut)
2n Batxibac: dimarts 22 de setembre a les 17.00h (presencial a l’institut)
Cicles Formatius de Grau Mitjà: dimecres a 23 de setembre (horari per determinar)

Important! LLISTES DE GRUPS, AULES i HORARI D’INICI DE CURS

Us hi esperem a tots i a totes, dilluns 14 de setembre, amb molta il·lusió després de tants dies. Us hi esperem il·lusionats, amb mascareta i esperançats que passeu un curs segur i profitós. Aquí teniu les llistes amb els vostres DNI i l’aula on heu d’anar.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de 1r d’ESO: d’11 a 13:30 hores.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de 2n d’ESO: de 10:30 a 12:30 hores.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de 3r i 4t d’ESO: de 10 a 12 hores.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de Batxillerat: de 12 a 14 hores.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de 1r CFGM “Confecció i Moda”. Grup A: 9 hores. Grup B: 11 hores.

>> Rebuda i Tutoria de l’alumnat de 2n CFGM “Confecció i Moda”. Tot el grup: 15 hores al CRTTT Escola de Teixits.

1r ESO A (Aula 1) 1r ESO B (Aula 2) 1r ESO C (Aula 3) 1r ESO D (Aula 4)
2n ESO A (Aula 6) 2n ESO B (Aula 7) 2n ESO C (Aula 8)
3r ESO A (Aula 9) 3r ESO B (Aula 10) 3r ESO C (Aula 11) 3r ESO D (Aula 12)
4t ESO A (Aula 14) 4t ESO B (Aula 15) 4t ESO C (Aula 16)
1r Batx. A (Espai escènic) 1r Batx. B (Mòdul 6) 1r Batx. C (Mòdul 3) 1r Batx. D (Mòdul 4)
2n Batx. A (Mòdul 1) 2n Batx. B (Mòdul 2) 2n Batx. C (Aula Música) 2n Batx. D (Aula 17)
1r CFGM “A” (CRTTT Escola de Teixits, 9 h) 1r CFGM “B” (CRTTT Escola de Teixits, 11 h)

Llegeix més»

PLA D’ORGANITZACIÓ curs 2020-2021

El Pla d’Organització del centre (POC) és un pla d’actuació dissenyat per l’Institut Lluís Domènech i Montaner que pretén establir les bases per tal que el curs 2020-2021 es pugui reprendre amb les màximes garanties, buscant l’equilibri entre protecció de la salut de les persones als centres educatius, la correcta gestió de la pandèmia i el dret de tots/es els/les joves a una educació de qualitat en condicions d’equitat. L’aprenentatge al centre educatiu ha de poder continuar amb la màxima normalitat, seguint les instruccions sanitàries, i garantint la funció social de l’educació, en un entorn segur amb el risc mínim assumible, amb mesures que han de contribuir al control de l’epidèmia i a la ràpida identificació de casos i de contactes. Per tot plegat, la proposta actual vol afavorir la presencialitat sense renunciar a la seguretat de l’alumnat i personal docent i no docent del centre.

>>> Pla d’Organització del centre, curs 2020-2021. (PDF)Llegeix més»

NOU CURS ESCOLAR 2020-2021: CARTA ADREÇADA A LES FAMÍLIES

La Direcció de l’Institut ha enviat una carta adreçada a les famílies informant-los sobre alguns aspectes importants que fan referència a l’organització i l’inici del nou curs escolar 2020-2021. Tot i les excepcionals circumstàncies actuals, el centre ha optat per garantir la màxima presencialitat al centre de l’alumnat, seguint les indicacions dels Departaments de Salut i d’Educació per tal de garantir la màxima seguretat de tota la comunitat educativa.

>>> Descarrega’t la carta d’inici de curs adreçada a les famílies.Llegeix més»

Preinscripció CFGM “Confecció i Moda” 2020-2021: ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE

Preinscripció CFGM “Confecció i Moda”, curs 2020-2021. Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 30/07/2020 i de la llista d’espera del centre.

>>> Consulta la llista d’alumnes del CFGM “Confecció i Moda” assignats al centre a 30/07/2020.

>>> Consulta la llista d’espera del centre d’alumnes del CFGM “Confecció i Moda” a 30/07/2020. Llegeix més»

ASSIGNACIONS MATÈRIES MODALITAT 4t ESO curs 2020-2021

Ja s’han fet les assignacions de les matèries de modalitat de 4t d’ESO del curs 2020-2021 per tal que els alumnes i les famílies puguin adquirir els llibres de text d’aquestes matèries de modalitat.

IMPORTANT! Es recomana no guixar els llibres adquirits, ni fer-ne cap altra inscripció, per si calgués realitzar algun canvi durant el mes de setembre.

>>> Consulta les assignacions de les matèries de modalitat de 4t d’ESOLlegeix més»

Bon estiu a tothom… i gaudiu de la música!


L’alumnat de 1r d’ESO ha passat el curs muntant cançons de flauta amb la il·lusió de poder-les interpretar a les Escoles de primària al voltant de Sant Jordi com hem fet cada any. Aquest final de curs, però, tot ha resultat diferent, sorprenent i inesperat. No obstant això, no hem deixat mai de fer música i, tancats cadascú a casa seva, entre tots, hem muntat aquesta cançó que ha estat tot un èxit compartit durant la pandèmia: “Escriurem”, de Miki Núñez. La pengem a la pàgina web de l’Institut i l’enviem a les escoles amb la intenció d’acomiadar-nos i que gaudiu amb la música. Aquest és el nostre tancament de curs, bon estiu a tothom!

Llegeix més»

Preinscripció ESO 2020-2021: ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE

ESO, curs 2020/2021. Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 07/07/2020 i de la llista d’espera del centre d’alumnes d’ESO.

>>> Consulta la llista d’alumnes d’ESO assignats al centre a 07/07/2020.

>>> Consulta la llista d’espera del centre d’alumnes d’ESO a 07/07/2020.  Llegeix més»

PROJECTE DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

El proper curs, l’AMPA, conjuntament amb la direcció de l’Institut i amb l’aprovació del Consell Escolar, continuarà oferint el “Projecte de Reutilització de Llibres de Text i Lectures”.

Els ecoBooks són els llibres reutilitzables que gestiona l’empresa Iddink. Aquests es compren per les famílies amb un descompte del 55% sobre el seu PVP per a ser reutilitzats en cursos successius, proporcionant un gran estalvi econòmic i ecològic. Característiques: 55% d’estalvi garantit sobre el PVP, es retornen al final del curs, poden ser nous o de segona mà i tenen una vida útil de 4 anys.

 Descarrega’t la llista de llibres de text i lectures, curs 2020-2021 (PDF)

Projecte de reutilització de llibres de text i lectures. Com fer la comanda de llibres a Iddink?

Carta de l’AMPA sobre el “Projecte de reutilització de llibres de text i lectures”

>>> ATENCIÓ: No compreu els llibres de les matèries de modalitat i optatives de 4t d’ESO fins a nou avís. Tampoc compreu, de moment, els llibres de les matèries de modalitat de BATXILLERAT. Gràcies!Llegeix més»

Tik Tok “Weclap Gòspel Rap!”

Tot l’alumnat de 1r d’ESO i alguns alumnes de 2n i 3r d’ESO havíem de participar al concert titulat Weclap Gòspel Rap! al Teatre Zorrilla de Badalona, el diumenge 7 de juny.

Es tractava de formar part del cor, amb  altres escoles i instituts del Barcelonès, Vallès i Maresme, en una cantata de gòspel amb alumnat de secundària. 

Enguany, a causa del confinament, el taller de gòspel que estava previst realitzar-se a l’Institut, així com l’assaig i el concert a Badalona, van ser suspesos, però, com que ja havíem après moltes de les cançons, hem muntat aquest Tik Tok per poder acabar el curs cantant i ballant.Llegeix més»

TALLER SOBRE PRESSIÓ ATMOSFÈRICA AL COSMOCAIXA

Tot l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut va poder assistir, els dies 3 i 10 de març, al museu de ciència Cosmocaixa de Barcelona per realitzar el taller “La pressió atmosfèrica”.

A partir d’experiments, aparentment paradoxals (un globus lligat que s’infla, un ou que llisca a través del coll estret d’un matràs), l’alumnat va poder raonar i deduir què és la pressió atmosfèrica i va aprendre a relacionar la pressió atmosfèrica amb diferents fenòmens naturals.

A part del taller, també van poder fer una visita lliure per tot el recinte.Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ CFGS “Patronatge i Moda”

La preinscripció del Cicle Formatiu de Grau Superior “Patronatge i Moda” és del 10 al 17 de juny.  S’haurà de presentar de forma telemàtica i només es podrà fer de forma presencial amb cita prèvia demanant hora per correu electrònic a iescanet@xtec.cat  i també per telèfon al 634 574 763, a partir del 10 de juny, de 9 a 13 hores.

El tràmit de preinscripció telemàtica es pot fer tot onlinedel 10 al 17 de juny. Trobareu la informació a preinscripcio.gencat.cat

>>> +INFO sobre la preinscripció del CFGS Patronatge i Moda en aquest enllaç.… Llegeix més»

LA BASSA DE L’INSTITUT AL MES DE JUNY

Ja haureu llegit un munt de notícies de com el confinament ha beneficiat la natura. Potser és que havíem deixat de fixar-nos en la natura, potser és que el silenci ha envaït els espais urbans i ha propiciat aquesta reconquesta o tot una mica.

Us deixem unes boniques fotografies de la nostra bassa aquest mes de juny (autors: Albert Pujades i Sònia Alarcon) en aquest enllaç.Llegeix més»

PLA ESPECÍFIC DE REOBERTURA DEL CENTRE

La reobertura de l’Institut es farà el 8 de juny després que la regió sanitària on pertany el centre ja estigui en Fase 2 de desescalada. El curs 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny. L’Institut romandrà obert per tasques de caràcter administratiu fins al 31 de juliol.

El “Pla Específic de Reobertura de l’Institut” conté les mesures que els documents específics emesos per les autoritats sanitàries han establert. El pla contempla set àmbits d’actuació: organització de centre, alumnat, professorat i PAS, espais i grups, serveis complementaris, material escolar, organització pedagògica, mesures de protecció i prevenció i el pla específic d’aplicació.

>>> Pla específic de reobertura del centre, curs 2019-20 [3-6-2020]. (PDF)  [versió simplificada]

>>> Pla específic de reobertura del centre, curs 2019-20 [3-6-2020]. (PDF)  [versió completa]Llegeix més»