Dotació d’ordinadors per a l’alumnat

El dilluns 18 es va iniciar el repartiment d’equips informàtics per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat i 1r i 2n de cicles formatius de grau mitjà. Aquesta dotació d’ordinadors que l’institut proporciona en qualitat de préstec durant el curs escolar 2020-2021 correspon a la segona fase del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023. La primera fase es va iniciar a finals de novembre, en la qual el personal docent del centre va rebre ordinadors per continuar la seva tasca lectiva en cas de possibles confinaments.

L’objectiu del Pla d’educació digital és contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Per tal d’assolir aquest objectiu és necessari assegurar la connectivitat dels centres educatius i proporcionar els equipament necessaris a l’alumnat i al professorat.

Cal destacar que és responsabilitat de les famílies mantenir els dispositius en bon estat i retornar-los al centre quan finalitzi el curs. Podeu llegir aquí la carta enviada a les famílies.

Institut Agustí Serra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>