8M

Nou Mural al pati en motiu del dia de la dona!

En aquest mural hi ha representades les següents dones:

  • Malala Yousafzai: estudiant, activista i bloguera paquistanesa. Actualment resi deix al Regne Unit. Va ser la noia més jove a rebre el Premi Nobel de la Pau el 2014 per defensar i lluitar a favor de l’educació de les dones. Va crear la Fundació Malala, l’objectiu de la quall és defensar els drets civils de totes les dones del món.
  • Kara Walker: artista contemporània nord-americana que treballa sobre la raça, el gènere, la sexualitat, la violència i la identitat. Al treball de Walker són molt representatives les grans siluetes retallades que representen figures humanes a mida real.
  • Rosalind Franklind: científica britànica que va tenir un paper destacat en el desenvolupament de la biologia molecular i el descobriment de l’estructura de l’ADN.
  • Virginia Wolf: Adeline Virginia Stephen, més conseguda com a Virginia Woolf fou una escriptora i editora anglesa. És considerada una de les figures més destacades del modernisme literari del segle XX. Mai no va anar a escola, com sí que ho van fer els seus germans; els estudis els va fer a casa seva.

Voleu veure més fotos? tot el muntatge i participacions AQUÍ!

 

Curs 19-20