Tot anirà bé!

Els centres sanitaris obren canals perquè qui vulgui enviï cartes i missatges d’ànim als malalts aïllats pel coronavirus i als professionals que lluiten contra la malaltia.

L’epidèmia del coronavirus ha fet néixer una iniciativa solidària perquè les persones ingressades en centres hospitalaris se sentin més acompanyades.Ens demanen que nois i noies dels instituts i escoles de tota Catalunya escriguin cartes de suport, per donar ànims a les persones amb coronavirus  ingressades. Malalts  aïllats als hospitals que no poden rebre la visita dels seus familiars.Sota el lema “No esteu sols”, l’Hospital Clínic de Barcelona va posar en marxa una campanya per recollir missatges d’ànim tant a pacients com als professionals, que dia a dia lluiten contra la malaltia.

A aquesta primera iniciativa s’han anat sumant altres centres hospitalaris, que demanen: dibuixos, cartes, poemes, vídeos,… per ajudar a fer més suportable aquesta situació.

Aquí trobareu un vídeo que ho explica molt bé:

https://www.ccma.cat/324/hospitals-animen-a-enviar-dibuixos-i-cartes-a-sanitaris-i-malalts-amb-coronavirus/noticia/2998817/

Dibuixos, escrits i imatges… ens ajuden a expressar emocions i poden ajudar d’altres persones a expressar-les i a fer que tot aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada

Fem-ho possible!

Per aconseguir-ho necessitem tot l’ajut possible. Fes la teva aportació!

De moment, els Hospitals que ja han obert un mail són:

Endavant, Tot anirà bé!