Formació Professional: una opció de futur

La Marató 2020

Com cada any, dilluns 14 i divendres 18 de desembre bona part de l’alumnat de l’institut ha participat en les xerrades divulgatives de la Marató de TV3 que, aquest any, s’ha dedicat a la COVID 19. Les xerrades s’han programat als grups de 3r ESO que cursan biologia, a l’alumnat que fa l’optativa de 4t i a l’alumant de 1r de batxillerat que cursa CMC.
Dissortadament ha hagut de ser xerrades virtuals.
Confiem que el proper curs podran ser presencials.

Àlbum de fotos
L’espot de la Marató 2020

Cartells contra les violències masclistes

La semana pasada l’alumnat de FOL d’AC2 i de SMIX1A van penjar cartells commemoratius del 25N. Ha estat el punt culminant de la feina feta a classe de FOL en matèria de prevenció de les violències masclistes en l’àmbit laboral. Per aquest motiu, la major part dels cartells tenen un codi QR que enllaça a notícies sobre aquesta problemàtica.

Cartells

Créixer en família

L’Ajuntament de Castelldefels, en col·laboració amb el Departament de Treball, afers socials i famílies de la Generalitat, ha programat una sèrie de xerrades virtuals en les quals donaran eines a les famílies per tal de conèixer millor els vostres fills/es i acompanyar-los en el seu desenvolupament personal, emocional i social. Tindran lloc en diferents dates entre novembre i febrer, i hi cal inscripció prèvia. Us n’adjuntem cartell informatiu. Animeu-vos-hi!

Xerrades virtuals

Te’l recomano !!

Si ets alumne de 1r d’ESO i t’agrada llegir,  recomana un llibre a les teves companyes i companys, amb un vídeo d’un màxim de 45 segons, i segueix-ne les intruccions (també les trobaràs a l’aula!). Mira els premis que hi podràs guanyar!
Vinga, participa-hi!!

Instruccions concurs

Diploma de reconeixement

El 25 de juny teníem previst fer, en el calendari inicial de curs, l’acte de reconeixement als estudiants que heu participat en diferents activitats del centre. És una tradició que fa més de quinze anys que vam iniciar i de la qual ens sentim ben orgullosos. Des del centre tenim ben clar que no només impartim coneixements, sinó que volem formar integralment ciutadanes i ciutadans. Llegeix més»

Aneu a la barra d'eines