Formació Professional: una opció de futur

Nou Cicle Formatiu ‘Guia en el medi natural i de temps de lleure’

L’institut Mediterrània amplia la seva oferta formativa en Formació Professional i a partir del curs 2021/2022 oferirà un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Guia en el medi natural i de temps de lleure, de la família professional d’Activitats físiques i esportives.

Es tracta d’un cicle formatiu de caràcter eminentment pràctic, en què l’alumne passa poques hores a l’aula. El cicle permet formar tècnics especialistes en organitzar itineraris i guiar grups per entorns naturals de muntanya, sobre terreny nevat i també fent espeleologia i barranquisme de baixa dificultat. Llegeix més»

Dones oblidades de la història

L’any 2019 alguns alumnes de l’INS Mediterrània de Castelldefels, amb la col·laboració de la professora Mª José Rozas, van començar una activitat de reconeixement a la tasca de moltes dones oblidades.
Fruit d’aquesta feina col·lectiva neix aquest blog, amb l’objectiu de recopilar, curs rere curs, petites ressenyes de DONES que haurien de ser recordades pel seu coratge, la seva lluita i, especialment, la seva gran tasca professional, en moments en què les dones tenien prohibit l’accés a l’educació superior i la feina.

Blog 

Videoclip matemàtico-musical. 1r ESO

El professor de matemàtiques Xavier Pech, amb els alumnes de 1r d’ESO, han creat un videoclip matemàtico-musical!!!
L’activitat consistia en escollir una cançó (també podien optar a crear-la) i adaptar la lletra, tot respectant els tons de veu i el ritme. Això sí, calia que la nova lletra tractés sobre conceptes matemàtics.

A continuació podeu veure’n alguns exemples. Esperem que us agradin!!!

Videoclip matemàtico-musical

Visita del Conseller d’Educació


El Conseller d’Educació, Sr. Josep Bargalló, ha visitat l’Institut Mediterrània.
En la visita l’han acompanyat la directora dels Serveis Territorials, Sra. Elena Ferreiro, l’alcaldessa de Castelldefels, Sra. Maria Miranda i el regidor d’Educació, Sr. Jordi Maresma.
Amb tots ells vam poder compartir les… Llegeix més»

MakerFest 2021

L’alumna de GAT2, Andrea Tarragó, va participar en l’edició d’enguany de MakerFest que havien de tractar d’aconseguir el repte de fer les escoles més inclusives per les persones amb discapacitat visual. Formava part de l’equip 14 i van quedar finalistes. La nostra més sincera enhorabona!!

MakerFest 2021

A partir del 3:44: ens mostren el mural que han fet al principi
A partir del 7:29:19 Comença l’explicació  “Jo ho vull veure”
A partir del 7:48:26 és l’Andrea que fa l’explicació.