Formació Professional: una opció de futur

Créixer en família

L’Ajuntament de Castelldefels, en col·laboració amb el Departament de Treball, afers socials i famílies de la Generalitat, ha programat una sèrie de xerrades virtuals en les quals donaran eines a les famílies per tal de conèixer millor els vostres fills/es i acompanyar-los en el seu desenvolupament personal, emocional i social. Tindran lloc en diferents dates entre novembre i febrer, i hi cal inscripció prèvia. Us n’adjuntem cartell informatiu. Animeu-vos-hi!

Xerrades virtuals

Te’l recomano !!

Si ets alumne de 1r d’ESO i t’agrada llegir,  recomana un llibre a les teves companyes i companys, amb un vídeo d’un màxim de 45 segons, i segueix-ne les intruccions (també les trobaràs a l’aula!). Mira els premis que hi podràs guanyar!
Vinga, participa-hi!!

Instruccions concurs

Diploma de reconeixement

El 25 de juny teníem previst fer, en el calendari inicial de curs, l’acte de reconeixement als estudiants que heu participat en diferents activitats del centre. És una tradició que fa més de quinze anys que vam iniciar i de la qual ens sentim ben orgullosos. Des del centre tenim ben clar que no només impartim coneixements, sinó que volem formar integralment ciutadanes i ciutadans. Llegeix més»

Premis FP Emprèn 2020

El passat 18 de juny es va dur a terme l’acte de l’11ª edició dels Premis FPemprèn a través de la plataforma Youtube. El projecte WISP dels alumnes Mihai Robert Rusu del CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Ismael Castillo i Emanuel Pop del CFGM d’Activitats Comercials, va ser el guanyador del premi ‘Indústria 4.0 i transformació digital’. Enhorabona a tots els participants!!

Pòster
Fundació BCN FP
Acte de l’11a edició Premis FPemprèn

Aneu a la barra d'eines