Formació Professional: una opció de futur

Reunió famílies Carcassona

Reunió viatge a Carcassona (alumnat de francès de 3r ESO)

Des de ja fa alguns anys, s’organitza un viatge a la ciutat de Carcassonne, que enguany tindrà lloc els dies 6, 7  i 8  D’ABRIL de 2022, per als alumnes que fan l’assignatura de Francès a 3r d’ESO.

Us convoquem a una REUNIÓ el proper DIMECRES 20 d’OCTUBRE a les 18:00 h., per videoconferència, per parlar d’aquest viatge, en aquest enllaç: https://meet.google.com/gnq-qzhk-kdg

Llegeix més»

Inici de curs 2021/2022

Benvolguda família, Benvolgut/da alumne/a,

A pocs dies d’acabar l’agost, actualitzem la pàgina web per, primer que res, desitjar que tots us trobeu bé de salut i que hàgiu pogut gaudir d’alguns dies de descans i desconnexió.
Llegeix més»

Acte de Reconeixement i Millors Expedients. Curs 2020-21

Avui s’ha celebrat el acte de lliurament de diplomes i distincions final de curs 2020-21 amb assistència d’alumnat i professorat. Com que les famílies no han pogut prendre-hi part per motius d’aforament, s’ha registrat  perquè el pugueu veure en diferit (a partir del minut 5). L’acte ha estat presentat per l’alumna de primer de batxillerat Yamila Galiano.
La nostra més sincera enhorabona als reconeguts i premiats.

Àlbum de fotos
Vídeo

 

5 guardons als Premis ImpulsFP 2021

El passat 23 d’abril es van lliurar el Premis ImpulsFP. Cinc projectes dels nostres alumnes han estat premiats en les categories d’emprenedoria i innovació. Els projectes són:

Emprenedoria:
1r premi Projecte Activitats Comercials i SMIX “WISP IT”  
3r premi Projecte Activtats Comercials “SOFREZZER”     
4t premi Projecte Activitats Comercials “DRONETECH”    
4t premi Projecte GIAT “VIATJAR SENSE LÍMITS”

Innovació:
3r premi Projecte GAT2 “CALA MONTJOI”

La nostra més sincera enhorabona als guanyadors i a les seves tutotes Remedios Lucena i Roser Ibáñez.

Premis ImpulsFP Baix Llobregat 2021  (A partir de 1:27:00)

Nou Cicle Formatiu ‘Guia en el medi natural i de temps de lleure’

L’institut Mediterrània amplia la seva oferta formativa en Formació Professional i a partir del curs 2021/2022 oferirà un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Guia en el medi natural i de temps de lleure, de la família professional d’Activitats físiques i esportives.

Es tracta d’un cicle formatiu de caràcter eminentment pràctic, en què l’alumne passa poques hores a l’aula. El cicle permet formar tècnics especialistes en organitzar itineraris i guiar grups per entorns naturals de muntanya, sobre terreny nevat i també fent espeleologia i barranquisme de baixa dificultat. Llegeix més»