Tasques durant el confinament

Benvolgudes famílies,

Abans que res, desitjar-vos que estigueu tots bé de salut i també d’ànims, aquests durs dies de confinament a casa per prevenir l’expansió del coronavirus COVID-19. Tot i que no en tenim confirmació oficial, pels mitjans de comunicació tots sabem que la situació de confinament s’allargarà més del que estava previst inicialment.

En aquesta setmana i mitja el professorat ha anat encomanant feines a través del moodle (o altres plataformes que tenen) i també del correu electrònic. Sabem que hi ha dificultats per part d’algunes famílies per accedir-hi. En som conscients i ho tenim present, i ens els casos que hem pogut hem habilitat altres maneres de comunicació. Sapigueu que estem disponibles al correu del centre i que si necessiteu els codis per accedir al moodle només ens els heu de demanar. Si no heu rebut la informació nostra per correu electrònic, la que vam enviar entre el 12 de març i el 13 de març, només cal que ens feu un correu electrònic a a8047480@xtec.cat indicant-nos el nom i cognoms del vostre fill o filla, el curs i el grup classe i us hi inclourem o actualitzarem la nostra llista de distribució.

A més de les activitats que us proposa el professorat, el Departament d’Educació també ha habilitat diferents webs i ha arribat a acords amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per tal d’oferir continguts educatius pels seus canals de comunicació (TV3, Super3, Catalunya Ràdio, entre d’altres). Us en passem alguns enllaços:

També se’ns ha comunicat que es continuarà desplegant el Pla d’acció ‘Centres educatius en línia’, de la qual cosa us en mantindrem informats.

Atès que el període de confinament es pot allargar, fóra convenient, durant aquests dies, intentar normalitzar al màxim la situació tot intentant portar uns horaris. Portar al dia les tasques que els encomana el professorat, tot seguint-ne les indicacions (no cal fer-los tots el primer dia, ni enviar-los en hores intempestives, hi ha temps), ens ajudarà a tothom a fer una mica suportable aquesta situació. Però també han de disposar de temps per fer les tasques domèstiques que els tingueu encomanades, per al lleure, i per a xerrar i compartir amb la família.

D’altra banda, respecte a l’avaluació del 2n trimestre, mirarem de fer-la amb els mitjans telemàtics de què disposem i tan aviat com tinguem informació de com us podem fer arribar les notes del trimestre us n’informarem.

També som conscients que us preocupa el tema de 2n de Batxillerat i les PAU. També us mantindrem informats de les notícies que ens vagin arribant pels canals oficials del Departament d’Educació.

Finalment, tot i que en deveu estar al cas, en aquest enllaç podeu seguir les informacions oficials del Departament de Salut com ara recomanacions, seguiment, preguntes més freqüents…

Us agraïm d’entrada la vostra col·laboració i comprensió, indispensable per fer la tasca educativa que tots duem endavant, en una situació tan delicada com la que estem vivint.

Molts ànims a tothom, i cuideu-vos molt!

Cordialment,

Josep-Carles Vila

Director

Institut Mediterrània