Treballs del nostre alumnat al DHUB. “Don Quijote y Sancho” al segle XXI.

Exposició al DHUB del treballs del nostre alumnat per commemorar el 400 aniversari de la mort de Cervantes. Del dimecres, 18 de maig al dimecres, 1 de juny de 2016.De 10:00 fins 20:30 Biblioteca El Clot-Josep Benet

També podreu veure l’obre cedida per diversos artistes convidats que han treballat sobra la figura dels personatges de Don Quijote i Sancho Panza.

Al mateix temps podreu gaudir d’una col·lecció de cartells de pel·lícules cinematogràfiques sobre El ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha i una col·lecció de cartells que hem anat recollint al llarg de “La Ruta del Quijote” 2014, 2015 i 2016.

Així mateix podreu visionar els vídeos realitzats els cursos 2014-2015 i 2015-2016 sobre “La Ruta del Quijote” que l’alumnat d’Humanitats i Ciències Socials realitza dins les activitats de la matèria de Literatura castellana de Batxillerat.

Finalment gaudireu d’una exposició de llibres de diferents edicions del Quixot i de petites escultures i materials en 3D sobre les figures de Quijote i Sancho.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>