JORNADA DE PORTES OBERTES 2019

El dimecres 13 de març de 2019, a partir de les 17h per a l’ESO i 18h per a BTX, ensenyem el centre a les famílies interessades en el nostre centre.

A més, farem diferents xerrades informatives sobre el nostre projecte educatiu (en aquest cas per a pares/mares, no per a l’alumnat, que ja ens visitarà en horari lectiu). Les xerrades per a les famílies de 6è seran:

6 de març a les 17:15h Escoles Farigola i Provençals
7 de març a les 17:15h Escola Casas i resta d’escoles de la zona

Les xerrades per a les famílies interessades en el nostre BTX seran al maig 2019 (data per confirmar, a l’espera de la publicació de les dates de preinscripció dels ensenyaments postobligatoris).

3 comentaris

  1. (Sra.) Maxine

    Buenas tardes,
    ¿Es necesario registrarse para la jornada de puertas abiertas? Estamos interesados en la reunion de Batxillerat el dia 13 de marzo
    Gracias

  2. Lourdes

    Hola La Meva filla no va a les escoltes adscrites i estem interesats en anar a les xerrades. Ella també vol venir per conèixer el centre i escoltar_vos. Hi ha cap inconveniente en qué pugui asistir amb mi el proper dijous?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>