BRUNA CLAVELL, PROCLAMADA CAMPIONA D’ESPANYA EN L’ESTIL BRAÇA

Júlia Florit i Martina Pla

El dijous passat la Bruna Clavell, alumna 3r d’ESO de l’Institut, va participar en els campionats de natació d’Espanya a Terrassa. Va nedar les proves 50m braça, 200m braça, 400m estils i 200m estils.

El primer dia va nedar a la semifinal 50m braça, va ser classificada per la final A, assolint la primera posició amb un temps de 33.51.

El segon dia va nedar a la semifinal de 200m braça, es va classificar per la final A, obtenint la primera posició amb un temps de 2:38.34.

El tercer dia va nedar 400m estils, on es va tornar a classificar per la final A. Aconseguint la novena posició amb un temps de 5:19:69

I l’últim dia nedant 400 estils també es va classificar per la final A, obtenint la vuitena posició amb un temps de 2:27.50.

En definitiva, amb aquests resultats, Clavell ha estat proclamada campiona d’Espanya en la seva categoria.