Saló de l’Ensenyament + Orientació telefònica/Online

Benvolgudes famílies i alumnes de 4t d’ESO,

Tal com us vam informar fa un temps, el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, es celebrarà en plataforma digital anomenada FIRACAMPUSVIRTUAL del 20 al 24 de maig. Per poder accedir-hi, tots els alumnes de 4t d’ESO ho podreu fer a través d’un localitzador que rebreu demà al vostre correu @iecastell. És molt important que aprofiteu aquesta fira virtual donat que hi podreu trobar una gran informació en relació a estudis i món laboral que us servirà per acabar de concretar la vostra elecció. Igualment, des del centre us recomanem assistir-hi al format presencial en un altra edició.

D’altra banda, us fem arribar la següent informació:

El Departament d’Educació impulsa el projecte “Al teu costat en la tria educativa” per oferir, en format virtual, el servei d’informació i orientació acadèmica que cada any oferia en el marc del Saló de l’Ensenyament.

Tots els nous materials audiovisuals, propostes interactives i informació actualitzada dels diferents itineraris educatius es podran consultar al web del Departament i també al web Estudiar a Catalunya a partir del 18 de maig.

A més a més, del 18 de maig al 29 de maig el Departament d’Educació organitza un servei gratuït d’atenció telefònica (telèfon 900 929 299, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores), en què un equip d’orientadors professionals, de forma voluntària, atendran els alumnes de 4t d’ESO i/o les seves famílies, dels centres públics i concertats, per acompanyar-los en la tria dels estudis.

Per acabar, recordar que a hores d’ara tots els alumnes de 4t d’ESO ja haurien d’haver pres una decisió i, de no ser així, insistim en que feu ús dels recursos mencionat i, com no, teniu a la vostra disposició l’orientador del centre al correu ismael.algaba@iecastell.cat.

Aprofitem l’avinentesa per recordar els períodes de preinscripció de tots els estudis post obligatoris:

  • Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny
  • Cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny: del 2 al 8 de juny
  • Cicles grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny: del 10 al 17 de juny
  • Programes de formació i inserció: del 25 de maig al 5 de juny
  • Ensenyaments artístics superiors: cada centre determina el seu calendari entre el 13 de maig i el 19 de juny
  • Ensenyaments impartits en centres i aules de formació d’adults: del 15 al 29 de juny
  • Curs de formació específic per a l’accés als cicles de grau mitjà: de l’1 al 7 de juliol
  • Ensenyaments d’idiomes en escoles oficials d’idiomes: del 31 d’agost al 3 de setembre
  • Ensenyaments esportius: pendent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>