Del 15 al 19 de juny. 1r

ÀMBIT LINGÜÍSTIC:

CATALÀ: Una mà de contes: al següent link podeu trobar molts contes. Escolliu el conte que més us agradi i feu un dibuix de la part del conte que més us hagi agradat. Feu servir diferents tècniques o materials.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/

CASTELLANO: CONCURSO: LA PALABRA SECRETA.  El siguiente link os llevará directos al concurso! Buenas suerte 🙂

https://view.genial.ly/5eda24238adbb80d10fdda36/game-concurso-palabra-secreta

ENGLISH: per fer una estoneta cada dia

LITTLE ROBOTS: https://www.dailymotion.com/video/x5kj2kc

PÀGINA WEB AMB VÍDEOS I JOCS EN ANGLÈS: https://global.cbeebies.com/

 

APP LINGOKIDS: és una app de anglès per infants entre 2 i 8 anys. Vas avançant cada vegada que realitzes un minijoc. Serveix tant en google com iphone.

 

 

ÀMBIT MATEMÀTIC

CUCS DE FIBONACCI ACOLORITS: en aquesta activitat es treballaran moltíssimes coses que ja hem anat aprenent: numeració i càlcul, sumes, parells, senars i patrons.

Mira el segúent vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=y6tuGu-zWZc&feature=youtu.be

Recorda que sols pintem les anelles que tenen el nombre parell. Tots els cucs tindran les mateixes anelles pintades. Si ho necessites, pots fer l’activitat amb els teus familiars i veure quines conclusions treieu.

Si vols, em pots enviar fotos dels teus cucs 🙂

 

ÀMBIT CONEIXEMENT DEL MEDI

Aquesta setmana us comparteixo uns links que ens dirigiran a càmeres web que us permetran veure animals d’arreu del món en temps real. Aquestes càmeres estan situades estratègicament en llocs molt diversos i retransmeten en directe el que està passant en altres llocs del món. Podreu veure com és la vida de molts animals que viuen en llibertat i com són els seus hàbitats.Podreu veure teixons, foques, goril·les, óssos polars, hipopòtams, taurons, dofins, orques, lleons marins… i gran varietat d’ocells amb les seves cries. Un espectacle magnífic que us convido a veure ?

https://explore.org/livecams/african-wildlife

https://www.africam.com/wildlife/live-african-wildlife-safari-channels/

https://www.youtube.com/watch?v=CFADOA230qg

https://explore.org/livecams

https://explore.org/livecams/oceans/seal-pups-cam

ÀMBIT ARTÍSTIC

En aquest Genial·ly descobrireu un recull de tutorials que us ensenyaran com fer dibuixos d’animals molt senzills amb les mans. Gaudiu molt

https://view.genial.ly/5edf670342cda20d13c28965/presentation-dibuixos-resseguint-les-mans

 

ÀMBIT D’EDUCACIÓ EN VALORS

Curtmetratge: Acceptar-se tal com ets. Us recorda a algun altre curmetratge que hem vist? Gràcies Roc per recomanar-me aquest curtmetratge 🙂

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>